Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Oriste FAQ: De 'Waardeer'-knop
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
[Afbeelding: waardeerknop.jpg]

Sommige leden gebruiken 'm al, anderen hebben 'm misschien al eens voorbij zien komen of is het misschien nog nooit opgevallen: De 'Waardeer'-knop.

Ben je door iemand goed geholpen, ben je een interessant bericht tegengekomen of waardeer je iemand's bijdrage in het bijzonder?
Óf (en dat kan natuurlijk ook  Wink ) ben je in het geheel niet gecharmeerd van iemand's inbreng?

Gebruik dan de 'waardeer'-knop die te vinden is bij elk geplaatst bericht én in het profiel van elk forumlid náást elk bericht.

Het werkt vrijwel hetzelfde als bij de bekendere social media; je klikt op de 'waardeer' knop (in het geval van een waardering bericht) of op het aantal waarderingen in het profiel van het forumlid (in het geval van een persoonlijke waardering).

Je komt dan eerst nog in een schermpje waarin je kunt aangeven of het een positieve óf negatieve waardering betreft en waarin je kunt vertellen wáárom je iemand ('s berichtje) waardeert -of juist niet natuurlijk-. Pas ná het klikken op 'waardering toekennen' word de waardering geplaatst.
THX.
Nooit opgevallen: De 'Waardeer'-knop.
Zal ik zeker gebruiken.