Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Kreta Santorini ferry
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De veerbootverbinding van Agios Nikolaos - Santorini met een speedboot

De heropening van de veerverbinding Agios Nikolaos-Santorini met een hogesnelheidspassagiersboot komende zomer, maakte minister van Scheepvaart en Eilandbeleid Giannis Plakiotakis bekend tijdens zijn bezoek aan Agios Nikolaos op zaterdag.

Volgens een rapport van Nikos Trantas in ANATOLI was de lijn vorig jaar als pilot gestart en in reactie op het verzoek van de burgemeester van Agios Nikolaos Ant. Zervou gaat dit jaar twee routes per week varen in plaats van één. De minister zei dat dit in overleg met de rederij zal worden overwogen en gekoppeld aan het bestaande passagiersvervoer.
Bron Anatoli.

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Vorig jaar werd die inderdaad uitgeprobeerd. Seajets gebruikte daarvoor dezelfde ferry die ze 3 maal per week lieten varen op de (gesubsidieerde) route Rhodos-Chalki-Karpathos-Sitia. Op de vrije dagen werd (ook gesubsidieerd) Sitia-Santorini gevaren met 1 maal per week ook een stop in Agios Nikolaos. Het grappige (?) hiervan was echter dat Seajets unilateraal beslist had om Agios Nikolaos te integreren en dat daardoor een ticket van Agios Nikolaos naar Santorini bijna 30% duurder was dan een ticket van Sitia naar Santorini.
Benieuwd welke ferry ze dit jaar gaan inzetten, vorig jaar was dat de Superrunner Jet die Seajets voor de zomer gekocht had van Golden Star Ferries.


Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.