Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Overnachten omgeving Karpenisi en Tzoumerka
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hallo allemaal,

We zijn ons aan het oriënteren voor onze vakantie in juni. We gaan een rondreis maken door o.a. Centraal Griekenland. We vertrekken vanaf het vliegveld in Athene en willen dan “boven door” via Livadeia naar Karpenisi, gevolgd door de Tzoumerka, daarna onze vrienden bezoeken in Ioannina en dan weer terug “ onder door “ via Arta, de kust van Paleros, Mytikas, Astakos, Messolongi, Nafpaktos en Galaxidi. We hebben ons al verdiept in de route en wat we onderweg willen bezoeken/bekijken/gaan doen, maar zijn nog op zoek naar overnachtingsplekken. Iemand ervaring en tips voor verblijf in een van de genoemde plaatsen of in de omgeving ervan? Ik kan natuurlijk altijd booking.com raadplegen, maar ervaringen van forumleden is toch interessanter  Smile. Ik ben benieuwd………
The View Village in Karpenisi. Superleuke kleinschalige accommodatie met hele vriendelijke eigenaren. Fantastisch uitzicht over Karpenisi vanuit iedere kamer. Wij zijn er afgelopen Februari geweest.