Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Boekenmarkt in Middelburg 1 mei
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
We gaan er speciaal een weekje later voor op vakantie... 1 mei is de grote boekenmarkt op de Markt in Middelburg en we staan er ook weer met onder meer de collectie Griekenland gerelateerde boeken: over Griekenland, zich afspelend in Griekenland, van Griekse auteurs, reisboeken, boeken in het Grieks, enzovoort. En ook een grote collectie Griekse CD's en wat DVD's.

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.


Ben je toevallig in de buurt? Welkom! Onze kraam is herkenbaar aan de Griekse vlag. Die iedereen natuurlijk kent  Big Grin

Groet,
Corry

We nemen trouwens ook Lychnari's, Griekenland Magazines en enkele Griekse Gids Glossy's mee.
Ik ga alvast een nieuwe boekenkast kopen!  Smile
Weer zes mooie boeken erbij Corry, dank je!
Afgelopen week bij de kringloop (Ramsjburg) twee mooie identieke boekenkasten op de kop kunnen tikken, worden vrijdag afgeleverd. Was echt nodig met alle (kook)boeken die nu her en der in huis opgeslagen liggen.  Rolleyes Naast boeken verzamel ik nu ook boekenkasten zeggen ze hier.  Big Grin
Veel plezier en succes in Griekenland, ik hoop dat je vandaag een mooi bedrag voor diverse hulp in Griekenland hebt opgehaald!

En je staat in de krant! Uit de PZC, door Maurits Sep:

Corry is met haar Griekse kraam terug op Middelburg Boekenstad. ‘Nu je het zegt: dit is een jubileum’
MIDDELBURG - De Griekse vlag verraadt al wat er te koop is in de boekenkraam van Corry Brand. Ze staat al tien jaar op Middelburg Boekenstad. ,,Mensen komen vanuit Brabant en België om bij mij Griekse boeken te kopen.”

Maurits Sep 1 mei 2022 Laatste update: 20:26
Al ruim twintig jaar verzamelt Corry Brand boeken over Griekenland. ,,Over het land, van Griekse auteurs, die zich afspelen in Griekenland. En cd’s en dvd's ook. Mijn collectie werd op een gegeven moment zo groot dat ik delen ervan ging verkopen.”

Corry Brand staat al tien jaar op Middelburg Boekenstad met een kraam vol boeken uit en over Griekenland. 
Zo belandde de Middelburgse in 2012 op Middelburg Boekenstad. Ze kijkt verrast op. ,,Ja je hebt gelijk, dat is een jubileum: tien jaar.” Zij het dan dat de markt twee jaar niet kon plaatsvinden vanwege corona. ,,Die Griekse vlag hing ik toen al op omdat ik dacht: hoe vinden mensen mij het beste?”

Brand heeft inmiddels een flinke groep vaste klanten. ,,Mensen uit Gent, en uit Brabant. Die plannen een dagje Middelburg en komen dan ook bij mij langs. En elk jaar heb ik toch weer nieuwe dingen te bieden. Want ik zoek zelf ook nieuw aanbod en ik krijgen spullen aangeboden om te verkopen.”Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.

Foto Lex de Meester.