Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Kalós Írthate / Welkom op Oríste!
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
[Afbeelding: 2r4gza1.gif]
In het begin werden alle leden persoonlijk welkom geheten maar dat is bijna niet mee te doen. Alleen al dit jaar (vanaf 1 jan 2011 dus) hebben zich 33 nieuwe leden aangemeld waardoor het totaal nu op 333 leden staat. De spammers en grapjassen zijn uiteraard verwijderd, alleen de serieuze leden staan nog in het lijstje.

Natuurlijk is het geen verplichting om ook actief mee te doen op het forum, alleen gezellig meelezen mag natuurlijk ook. Of eerst even de "kat uit de boom kijken". Geen probleem hoor, iedereen is van harte welkom op Oríste!

Toch ben ik wel een beetje nieuwsgierig wie er allemaal schuil gaan achter de leden die zich hebben aangemeld maar tot nu toe nog niets van zich hebben laten horen.

Vandaar m'n oproep: kom op mensen, hier hoef je geen drempelvrees te hebben; iedereen laat elkaar hier in zijn/haar waarde. Wat is je relatie met Griekenland? Waar ga je naar toe/waar ben je al geweest? Heb je nog leuke tips voor / vragen aan de andere lezers?

Je kunt je ook even kort voorstellen in het
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




. Nogmaals: mag wel maar hoeft absoluut niet.

In ieder geval: [Afbeelding: ki.jpg] voor alle nieuwe en toekomstige leden van Oríste! - jóuw Griekenland-forum.

Ger