Oríste! - jóuw Griekenland forum
Nafplion - Afdrukversie

+- Oríste! - jóuw Griekenland forum (https://www.wageral.nl/oriste)
+-- Forum: Griekenland per regio (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=54)
+--- Forum: Het Griekse vasteland (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=55)
+---- Forum: Peloponessos (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=82)
+---- Discussie: Nafplion (/showthread.php?tid=1060)Nafplion - Viviane - 23 April 2011

Hallo!

Weet er iemand of het makkelijk parkeren is in Nafplion? Wij zullen daar in september voor 1 weekje verblijven maar hebben nog geen keuze gemaakt. Op verschillende site's staat dat er parking in de buurt is maar is dat zo.......

Groetjes,
Viviane.


RE: Nafplion - Karel - 23 April 2011

Bij de haven is een groot parkeerterrein waar je altijd wel een plekje vind. Je loopt bijna direkt het stadje binnen. Erg gezellig overigens.


RE: Nafplion - Viviane - 24 April 2011

Bedankt Karel maar wat ik mij ook afvraag is of er in 't stadje zelf ook mogelijkheid is tot gratis parkeren. Het zou waarschijnlijk toch makkelijker zijn voor onze bagage.

Groetjes,
Viviane


RE: Nafplion - Karel - 24 April 2011

In het stadje zelf is weinig ruimte om te parkeren. Veel kleine en nauwe straatjes. Zoals al gemeld; vanaf het parkeerterrein loopt je zo het stadje in; 1-3 minuten hooguit. Hangt natuurlijk af van waar je verblijft.


RE: Nafplion - Angeliki - 24 April 2011

Het zal er een beetje aan liggen waar je in Nafplion zit. Wij parkeerden in het straatje voor het hotel, al was het wel druk daar. Anders is het natuurlijk ook een optie om je bagage bij het hotel af te zetten en dan je auto te parkeren in de haven. Goede parkeermogelijkheid.


RE: Nafplion - Viviane - 25 April 2011

Bedankt voor de info, nu kan ik beginnen kiezen. Ik heb eigenlijk al zoveel hotelletjes geselecteerd om dan uiteindelijk een keuze te maken dat ik het nu voor 't ogenblik heel moeilijk vind om te beslissen. Hebben jullie soms nog een tip voor één of ander leuk verblijfadresje?

Groetjes,
Viviane.