TV tip - Afdrukversie +- Oríste! - jóuw Griekenland forum (https://www.wageral.nl/oriste) +-- Forum: Het relaxhoekje ( Griekse Muziek - Films - Series - TV-programma's - Literatuur - Reisverhalen - Internet ) (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=41) +--- Forum: Griekse films / series / TV-programma's / tips (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=7) +--- Discussie: TV tip (/showthread.php?tid=4695) |
TV tip - Andrebeek - 02 September 2015 Voor leden die BBC Two kunnen ontvangen, nu vrijdag 4 september om 22.30 uur : From Venice to Istanbul met de engelse kok Rick Stein die op culinaire reis is. In deze aflevering bezoekt hij de Peloponnesos. RE: TV tip - Zorbathagreek - 02 September 2015 Top bedankt voor de tip dvr is ingesteld! RE: TV tip - Patrick - 02 September 2015 De aflevering van vorige week in Epirus: RE: TV tip - Andrebeek - 03 September 2015 Patrick, bedankt voor het plaatsen van de link over de aflevering van vorige keer. Had de aflevering gezien, maar ben blij dat ik hem nog regelmatig kan bekijken.Ben zelf geen "computernerd". Dus misschien die van morgen ook? RE: TV tip - Patrick - 07 November 2015 Voor degenen die het in september gemist hadden (of het nog eens willen herbekijken). Dinsdag- en woensdagavond (20.00 uur) worden op BBC2 de afleveringen in Preveza en de Peloponessos nog eens uitgezonden. RE: TV tip - Ger - 07 November 2015 (07 November 2015, 13:29)Patrick schreef: Bedankt voor de tip Patrick Dinsdag: Rick Stein's gastronomic journey from Venice to Istanbul brings him to northern Greece and the historic city of Ioannina, where he tastes a traditional veal stifado and kotopita - the best chicken pie he's ever tasted. In the coastal city of Preveza, he goes out prawn fishing and follows in the footsteps of Lord Byron to visit Messolonghi, a city where seafood is king. He cooks his favourite Greek dishes of stuffed peppers and tomatoes and souvlaki. Woensdag: Continuing his journey from Venice to Istanbul, Rick Stein arrives in the Greek Peloponnese and samples memorable dishes like rooster stew hilopites with mizithra cheese and the best homemade moussaka he's ever had. In his Symi island kitchen he cooks galaktoboureko, Greece's all-time favourite dessert. |