Oríste! - jóuw Griekenland forum
olijven diefstal - Afdrukversie

+- Oríste! - jóuw Griekenland forum (https://www.wageral.nl/oriste)
+-- Forum: Το καφενείον- Het Griekse praathoekje (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Forum: Het kafeneion - Schuif gezellig aan in ons Griekse dorpscaféetje (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Discussie: olijven diefstal (/showthread.php?tid=6815)olijven diefstal - Arthur - 19 November 2018

Het wordt met de dag erger, een pistool tegen je hoofd krijgen omdat ze je olijven stelen met weinig waarde.
Dit artikel is vertaald door google.
Bron patris.gr
De dieven van de olijven gooien de ... pis in
Ze gingen olijven stelen klaar om te stallen en naar de ... shit!
Door Thanos Pervolarakis  Voor het laatst bijgewerkt op 17 november 2018

E pikindynoi gewapende overvallers, klaar om nog te gooien in "lean", plundering dorpelingen en wee van Heraklion tijdens de nacht. Een voorbeeld van zo'n incident onlangs woonde inwoner van het dorp Archanes gemeente Asteroussia, die oog in oog met de mensen die de olijven door de binnenplaats gestolen, die niet aarzelde om een wapen en hem dreigend dat hij hem zou doden te trekken kwam.

De diefstal van de olijven die resulteerde in een gewapende overval werd gisteren om 11.00 uur gemeld in het dorp Damania. Volgens informatie van de dorpelingen, die de politie bronnen bevestigden, "acteurs zijn twee mensen die het pistool bedreiging en het hebben van een voertuig zonder platen, de olijven door de tuin stal een 60 jaar oude en geprobeerd om de zakken te krijgen de olijven en twee andere huizen in het dorp. "

Familieleden van 60 jaar oud die werd bedreigd door de rovers vertelde de "P" kenmerken: "Het incident vond plaats rond 11 donderdagavond. Mijn familielid had zijn olijven in 21 zakken gestopt en had ze in zijn tuin. Toen hij ging gisteravond, vond hij dat zijn werden gestolen, maar hij had niet begrepen. "

Volgens de beschrijving van een inwoner van het dorp, de dieven gelost en weer terug naar het dorp, en had gesteld in het oog olijven waren nog twee binnenplaatsen naburige huizen.

"Toen ik in de tuin, realiseerde hij zich dat een nabijgelegen huis was een landbouwvoertuig, Toyota merk, wit naar grijs en zonder tekenen. Toen hij onmiddellijk benaderd besefte dat de twee mannen die op het punt waren gegaan om opnieuw te stelen en misschien waren dezelfde dieven die verwijderd en zijn eigen 21 zakken "

De 60-jarige kwam dichterbij en vertelde de twee mannen die hun trekken hadden bedekt met kappen, "wat doe je daar?". Een van de twee trok een pistool, draaide het naar de 60-jarige en zei hem twee keer: "Kom niet in de buurt, ik vermoord je." De tweede, die in de tussentijd aan het stuur had gezeten, verplaatst naar de 60-jarige als doel om hem te raken met de auto, maar gelukkig doen.

Journalistieke informatie geeft aan dat de schutter die een geweer droeg, zuiver Grieks sprak. "Hij was beslist een plaatselijke persoon die het dorp kende en wat hij op elke werf zou vinden. Ze werden uitgesloten om mensen te zijn die niet wisten ", becommentarieerde een inwoner van de Danants.

De twee daders vluchtten naar het westen en volgden de route naar dorpen in de omgeving, zoals Tsifout Kastelli en Melidochori.

Politieagenten beschikken over materiaal van camera's van naburig huis en tonen de twee overvallers.

Bewoners van het dorp vertelden ons dat ze dit jaar elk jaar voor hetzelfde probleem staan. En het is niet alleen, zoals ze zeggen, de diefstal van de olijven. "De schurken in de omgeving feesten. We hebben incidenten van inbraak en diefstal gehad, "zeiden ze.