Oríste! - jóuw Griekenland forum
slechte luchthavens in Griekenland - Afdrukversie

+- Oríste! - jóuw Griekenland forum (https://www.wageral.nl/oriste)
+-- Forum: Het relaxhoekje ( Griekse Muziek - Films - Series - TV-programma's - Literatuur - Reisverhalen - Internet ) (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=41)
+--- Forum: Op weg naar/in Griekenland - over land - over zee - door de lucht (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=118)
+--- Discussie: slechte luchthavens in Griekenland (/showthread.php?tid=6858)slechte luchthavens in Griekenland - Arthur - 21 December 2018

Ik weet niet wie deze staatjes samenstelt maar het ziet er weer niet goed uit, alweer staan van de 10 slechtste luchthavens er 4 in Griekenland, waaronder Heraklion, Santorini, Rhodos en Chania.

bron Love exploring.  RE: slechte luchthavens in Griekenland - El Greco - 21 December 2018

(21 December 2018, 17:37)Arthur schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ik weet niet wie deze staatjes samenstelt maar het ziet er weer niet goed uit, alweer staan van de 10 slechtste luchthavens er 4 in Griekenland, waaronder Heraklion, Santorini, Rhodos en Chania.

bron Love exploring.  

Heb je daar ook een link van?

Edit, gevonden:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
 

Volgens mij zijn ze nog een paar Griekse luchthavens vergeten in dat lijstje... Big Grin


RE: slechte luchthavens in Griekenland - Patrick - 21 December 2018

Deze lijstjes worden voornamelijk gemaakt door de reacties van ontevreden Britse reizigers van pakketreizen omdat ze dikwijls uren voor vertrek al op een luchthaven afgezet worden en daar in de brandende zon dienen te wachten to een host(ess) hen begeleidt naar de balie voor het inchecken.

De Britse touroperators zijn daarin een stuk erger dan de Belgische en Nederlandse reisorganisaties.

"Stinky toilets" en "dirty floors" zijn overigens meestal te wijten aan de reiziger(s) zelf.


RE: slechte luchthavens in Griekenland - hpkuipers - 22 December 2018

Helaas vaak genoeg ervaren op Heraklion,rampzalig lange rijen aparte afgifte bagage (check) en de vertrekhallen zo vol dat je het gevoel hebt als haringen in een ton te zitten.Weet dat er nieuw vliegveld komt maar gezien de tijd die daar voor staat zal het wel 2030 zijn voor het klaar is.

Jammer de eerste en laatste ervaring van touristen met Kreta is een slechte. Angry


RE: slechte luchthavens in Griekenland - Angeliki - 22 December 2018

We hebben al veel vliegvelden en vliegveldjes in Griekenland gezien, maar helaas sloeg Heraklion alles! We waren ruimschoots op tijd om in te checken voor onze vlucht, maar omdat de vertrekhal bomvol stond met rijen mensen (tot zelfs buiten aan toe), was het bijna niet mogelijk om de juiste balie te vinden. Op de borden stonden nog heel veel vluchten die vertraging hadden, omdat veel mensen niet op tijd bij de gate konden komen (bleek later). Toen we die incheckbalie uiteindelijk wel hadden gevonden, ging de scanner voor de koffers ook nog eens kapot, waardoor we weer in een andere (zeer lange) rij moesten aansluiten. Koffers erdoorheen, waarna we eindelijk richting de douane konden (waar ook een niet aflatende rij wachtende mensen stond). Op dat moment werd onze vlucht al omgeroepen (final call  Confused ). Gelukkig was er een behulpzame douanebeambte die ons via een aparte gang door liet gaan en wij, als gekken, naar ons vliegtuig konden. Maar omdat wij natuurlijk niet de enigen waren die er maar niet doorheen konden komen, hebben we nog een uur in het vliegtuig zitten wachten op andere reizigers. Uiteindelijk zijn er nog 4 koffers uit het vliegtuig gehaald, omdat die mensen maar niet kwamen........WAT EEN CHAOS! Ben je in een paar uur weer zo gestrest, dat je alweer toe bent aan een nieuwe vakantie  Big Grin