Oríste! - jóuw Griekenland forum
Bruno Tersago: alle corona maatregelen in GR - Afdrukversie

+- Oríste! - jóuw Griekenland forum (https://www.wageral.nl/oriste)
+-- Forum: Το καφενείον- Het Griekse praathoekje (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Forum: Het kafeneion - Schuif gezellig aan in ons Griekse dorpscaféetje (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Discussie: Bruno Tersago: alle corona maatregelen in GR (/showthread.php?tid=7484)Bruno Tersago: alle corona maatregelen in GR - Karidies - 24 March 2020

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.RE: Bruno Tersago: alle corona maatregelen in GR - jacq1970 - 24 March 2020

Heftige maatregelen , maar wel nodig, hopelijk duurt deze periode kort!


RE: Bruno Tersago: alle corona maatregelen in GR - Markos - 24 March 2020

Eerlijk gezegd, is het hier niet beter. Dezelfde maatregelen, qua boetes kan dit gaan tot € 4.000. Er is jammer genoeg geen andere mogelijkheid want nog steeds zijn er mensen die het niet zo nauw nemen met de opgelegde regels. Is dit dan echt zo moeilijk?
Iedereen is getroffen en moet zich aanpassen maar er zijn nog steeds mensen zonder besef of verantwoordelijkheidsgevoel. Laat iedereen zich eens bezinnen over het mooie wat we altijd zo normaal vinden. De beperkingen zetten aan tot nadenken, jammer genoeg (nog) niet bij iedereen.


RE: Bruno Tersago: alle corona maatregelen in GR - Viviane - 24 March 2020

Inderdaad, er zijn een deel mensen die het niet beseffen hoe ernstig het is zoals bv onze oude buren (80+).  We kunnen ons daar behoorlijk druk over maken maar ze begrijpen het niet.  Ze houden zich helemaal niet aan de maatregelen.  Hopelijk beseffen de Grieken het wel dat de toestand heel ernstig is.  Op verschillende Griekse webcams is toch heel weinig volk te zien.
Viviane


RE: Bruno Tersago: alle corona maatregelen in GR - Elena - 24 March 2020

(24 March 2020, 11:46)jacq1970 schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Heftige maatregelen , maar wel nodig, hopelijk duurt deze periode kort!

Als wij met de honden gaan wandelen of boodschappen gaan doen hebben we een ingevuld formulier bij ons met ID of paspoort.

Wij vinden de maatregelen goed en blijven ook gewoon thuis, het is nodig en zal zeker niet kort duren, voorlopig tot 6 april, we denken
dat ze het wel zullen verlengen.