De "feta hype" - Afdrukversie +- Oríste! - jóuw Griekenland forum (https://www.wageral.nl/oriste) +-- Forum: Το καφενείον- Het Griekse praathoekje (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=46) +--- Forum: Het kafeneion - Schuif gezellig aan in ons Griekse dorpscaféetje (https://www.wageral.nl/oriste/forumdisplay.php?fid=14) +--- Discussie: De "feta hype" (/showthread.php?tid=7844) |
De "feta hype" - Patrick - 10 February 2021 Nadat een Finse foodblogster op TikTok een recept geplaatst had is er blijkbaar een "feta hype". RE: De "feta hype" - JohanV - 10 February 2021 Lachen! De woordvoerder van Delhaize zegt dat Feta een zomerproduct is????? Ach gossie toch Zojuist hier weer 200 gram in de bietenschotel verwerkt, geen salade, maar warm. Heerlijk door de Griekse sperziebonenschotel, over aubergine, door de Briam, enz. enz. De volgers van deze dame hebben zeker nog nooit van Feta sto Fourno gehoord? Daar is dat gerecht gewoon een social media gepimpte variatie op, afgevuld met pasta. Gebruik dan Kritharaki of makarounes. Laten we hopen dat degenen die dit gaan maken in ieder geval de echte Feta gaan kopen, ipv de goedkopere witte kaasvarianten uit de "omringende" regio's. Misschien dat ze zich dan ook wat meer in Griekenland en de Griekse keuken gaan verdiepen? (Denk het niet, niets zo vluchtig als een social media hype). Voor de echte liefhebbers: RE: De "feta hype" - Patrick - 10 February 2021 Mijn eerste reactie, Johan, was: Als een Griekse 'yiayia' dat recept zou meegeven zouden weinig mensen omkijken maar omdat het dan via sociale media van een "foodblogster" komt is het opeens een hype. Zielige bedoening eigenlijk. RE: De "feta hype" - JohanV - 10 February 2021 (10 February 2021, 19:55)Patrick schreef: |