Transavia nieuwe regels
#1
Home
Nieuws
Belangrijk: nieuwe bagageregels voor reizen met Transavia via Neckermann
Belangrijk: nieuwe bagageregels voor reizen met Transavia via NeckermannLET OP: De bagageregels zijn aangepast voor boekingen gemaakt vanaf 16 december bij NECKERMANN voor vertrek na 1 april 2014. De ruimbagage is dan niet meer inclusief!

Voor vluchten met Transavia gelden de volgende regels:

Ruimbagage Transavia met vertrek voor 1 april 2014 De ruimbagagevrijdom op vluchten van Transavia is 1 stuk van maximaal 20 kg per persoon. Voor baby’s tot 2 jaar geldt een bagagevrijdom van 10 kg (incl. buggy/maxi cosy). Bij vertrek vanaf Nederlandse luchthavens mogen bagagestukken niet zwaarder dan 32 kg per stuk wegen. Neem voor overige luchthavens contact op met de betreffende luchthaven.

Ruimbagage Transavia met vertrek vanaf 1 april 2014 Per 1 april 2014 zijn de bagagevoorwaarden voor vluchten met Transavia gewijzigd. De onderstaande voorwaarden gelden alleen voor passagiers geboekt via een touroperator, zo ook de pakketreizen van de merken van TUI Nederland. Boekt u een ticket rechtstreeks bij Transavia dan gelden andere voorwaarden.
U mag per persoon 1 stuk ruimbagage van 10 kg meenemen. Voor baby’s tot 2 jaar geldt een bagagevrijdom van 10 kg (incl. buggy/maxi cosy). Wanneer u meer ruimbagage wilt meenemen, moet u dit bijboeken. U kunt extra bagage bijboeken direct tijdens het boeken van uw reis: een vakantie met één van de merken van TUI Nederland.
Wanneer u bagage wilt bijboeken, kunnen wij onderstaande keuzes aanbieden:
Tarieven voor het vooraf bijboeken van bagage per persoon per enkele reis in Euro:

totaalgewicht per persoon 1 stuk 2 stuks
<- 10 kilo inclusief n.v.t.
max. 20 kg 10 20
max. 29 kg 55 65
max. 38 kg n.v.t. 125

Wilt u meer ruimbagage meenemen en/of uw ruimbagage verdelen over meerdere stuks, ga dan naar de self-service website van Transavia. Bijboeken via de selfservice website van Transavia kan vanaf 3 weken tot 24 uur voor vertrek.
Wilt u na het maken van uw reservering nog bagage bijboeken of wijzigen? Dan kunt u hiervoor terecht bij uw Arke reisbureau of het Contact Center 0900- 8847 (15 cpm). U kunt het ook zelf bijboeken of wijzigen op de selfservice website van Transavia, echter pas vanaf 3 weken voor vertrek.

Voorkom overbagage op de luchthaven Zorg dat u niet met overgewicht of meer stuks dan vooraf online geboekt naar de luchthaven gaat. Overbagage wordt op de luchthaven ingeboekt tegen een hoger tarief! Neem het zekere voor het onzekere en boek vooraf voordelig een extra stuk of extra gewicht bij.
Quote
#2
Dit geldt voor alle pakketreizen waar ij met Transavia wordt gevlogen. Hier is al een topic van. Geldt ook voor Arke en Corendon maar die hebben weer andere prijzen.
greece67's signatuur zwaaivlag
LIVE YOUR LIFE! YOU ONLY HAVE ONE!

Quote
#3
Geldt voor alle touroperators die met Transavia vliegen, maar die hebben wel verschillende prijzen. Bij Sunweb betaal je 8 euro per enkele reis voor een koffer van 20 kg. Er is inderdaad al een ander topic over.
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Nieuwe regels voor reizigers naar Griekenland Patrick 854 50.836 23 April 2021, 10:21
Laatste bericht: El Greco
  Bagage regels weer veranderd bij transavia hentje 15 8.887 03 December 2013, 16:32
Laatste bericht: Mariët
  Nieuwe regels voor bagage Transavia Ger 10 14.849 08 April 2011, 20:52
Laatste bericht: Maria

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.