01 September 2017, 19:09
Zo, vanaf zondag nog een laatste week beurs draaien en dan vanaf volgend weekend heerlijk een weekje naar Athene!
Maar, eerst moet er nog gegeten worden . Vrijdags doen we meestal iets makkelijks, wel altijd "zelf in elkaar gedraaid". Vanavond heerlijk Makarounes gegeten, was alweer een aantal maanden geleden, heerlijk! Dit recept is, alhoewel velen in eerste instantie iets anders zullen denken, wel degelijk uit Griekenland afkomstig. Voor de kaas heb ik, vanwege verkrijgbaarheid, wel Parmezaan gebruikt. Kan je Kefalotyri krijgen, gebruik die dan. Heb het ooit gevonden in een kookboek met recepten uit het noorden van Griekenland en vorige week weer eens gemaakt. In Kreta dit jaar vooral versies met zeevruchten op de kaart gezien. Gewoon, een lekker rood wijntje uit Griekenland er bij, voor de liefhebbers een raki'tje achteraf, beter kan je weekend niet beginnen toch?
Maar, eerst moet er nog gegeten worden . Vrijdags doen we meestal iets makkelijks, wel altijd "zelf in elkaar gedraaid". Vanavond heerlijk Makarounes gegeten, was alweer een aantal maanden geleden, heerlijk! Dit recept is, alhoewel velen in eerste instantie iets anders zullen denken, wel degelijk uit Griekenland afkomstig. Voor de kaas heb ik, vanwege verkrijgbaarheid, wel Parmezaan gebruikt. Kan je Kefalotyri krijgen, gebruik die dan. Heb het ooit gevonden in een kookboek met recepten uit het noorden van Griekenland en vorige week weer eens gemaakt. In Kreta dit jaar vooral versies met zeevruchten op de kaart gezien. Gewoon, een lekker rood wijntje uit Griekenland er bij, voor de liefhebbers een raki'tje achteraf, beter kan je weekend niet beginnen toch?