27 April 2012, 01:35
(26 April 2012, 20:21)martin schreef:
Voorgerecht:
Tartaar van rauwe coquille met citroenschil en basilicumolie
Wijn: Gerovassiliou wit 2011
Hoofdgerecht:
Gebakken lende van verse kabeljauw met een mousse van wortel, olijfolie peper en peterselie
Wijn: Gerovassiliou Chardonnay 2009
Zo mooi kunnen Griekse wijnen bij niet-Griekse gerechten zijn!
Mvg
Martin
Martin,
Dit vind ik nou jammer...
Je komt nu met een leuk recept aan op het Eet smakelijk/ eten en drinken in Griekenland forum ... (en we weten nu eigenlijk nog niets hierover) Ik heb die recepten niet kunnen vinden...(alleen bij smulweb het voorgerecht wat er een klein beetje op leek) Het drinken erbij staat wel heel erg duidelijk vermeld ..Ik snap wel dat je alles aangrijpt om reclame te willen maken over de wijnen die je verkoopt ...waarom niet gelijk even de linkjes van het recepten erbij vermeld? dat is wel zo leuk voor de vele niet drinkers onder ons ;) en dan is iedereen tevreden..