Fodelianakis olijfolie                 
Wachtwoord vergeten? Geen nood
#1
Information 
[Afbeelding: wachtwoordvergeten.jpg]
Ik ontvang regelmatig vragen van leden die hun wachtwoord vergeten zijn en dus niet meer kunnen inloggen.
Als je je wachtwoord kwijt bent en meer dan 5 keer een verkeerde combinatie van gebruikersnaam/wachtwoord hebt ingevuld wordt je account geblokkeerd. Ga als volgt te werk om je account weer te deblokkeren:

Arrow Ga naar het inlogscherm waar je normaliter je gebruikersnaam en wachtwoord invult.
Arrow Klik op 'Wachtwoord vergeten?'
Arrow Vul in het veld dat nu verschijnt het emailadres in waarmee je ooit op dit forum was aangemeld.
Arrow Het systeem stuurt je onmiddelijk een nieuw wachtwoord en laat zien welke gebruikersnaam bij dit emailadres hoorde.

Exclamation LET OP: Wacht nu ongeveer 10 à 15 minuten om het systeem de tijd te geven je account te deblokkeren (dit is nodig om te voorkomen dat spambots voortdurend proberen in te loggen).

Arrow Log nà die 10 à 15 minuten opnieuw in met de zojuist ontvangen gegevens. Als alles goed is verlopen kan je daarna (soms vraagt het systeem een veiligheidscode over te nemen en in te vullen) weer inloggen.

Vergeet niet je wachtwoord weer te wijzigen in een eigen wachtwoord, dat kan je zelf eenvoudig doen via het gebruikersconfiguratiescherm, kortweg 'GebruikersCs' genoemd.

Mocht het om de één of andere reden toch niet lukken om weer ingelogd/aangemeld te raken of weet je niet meer zeker welk emailadres je voorheen gebruikte (het systeem kan je dan uiteraard ook geen nieuwe gegevens opsturen); klik dan op de 'contact-opnemen' link onderaan op de pagina o.v.v. je gebruikersnaam/schermnaam en de aard van het probleem. Ik zal je account dan handmatig resetten en je een tijdelijk wachtwoord toesturen waarmee je weer kunt inloggen. Ook in dit geval is het raadzaam dit tijdelijke wachtwoord na het inloggen zelf weer aan te passen in een eigen wachtwoord, dat kan ook nu weer in het 'GebruikersCs'.

Succes, welkom terug,
Ger
Quote


Berichten in deze discussie
Wachtwoord vergeten? Geen nood - door oriste - 28 July 2012, 16:22
RE: Wachtwoord vergeten? Geen nood - door ElsR - 29 July 2012, 10:56
RE: Wachtwoord vergeten? Geen nood - door Ger - 29 July 2012, 11:21
RE: Wachtwoord vergeten? Geen nood - door Ger - 26 April 2014, 11:13

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)