22 May 2016, 18:19
Deze week van genoten. Ik heb gekozen voor filets, puur voor het gemak, dacht ik. Enkel de visboer had geen filets binnen gekregen, maar wel verse makreel. Heb hem daar filets van laten snijden, ben ik uiteindelijk nog 20 minuten bezig geweest om met een pincet de graten te verwijderen
Maar ja, het resultaat mocht er wezen
Er gaan twee filets uit één makreel, dus kan je het recept makkelijk aanpassen aan het aantal eters. Als je de verhouding één kop rijst op twee koppen bouillon maar aanhoudt, kan het niet mislukken. Vaak lees je dat er water wordt gebruikt, maar met bouillon krijg je een steviger smaak, zeker als je visbouillon gebruikt.
Maar ja, het resultaat mocht er wezen
Er gaan twee filets uit één makreel, dus kan je het recept makkelijk aanpassen aan het aantal eters. Als je de verhouding één kop rijst op twee koppen bouillon maar aanhoudt, kan het niet mislukken. Vaak lees je dat er water wordt gebruikt, maar met bouillon krijg je een steviger smaak, zeker als je visbouillon gebruikt.