Fodelianakis olijfolie                 
Bakken voor Nieuwjaar: Vasilopita
#1
De maand december is een echte bakmaand en daarin mag (ondanks dat je hem met het nieuwe jaar eet Cool ) deze nieuwjaarscake natuurlijk niet ontbreken.
Dit recept kan eigenlijk niet mislukken en smaakt heerlijk!
Ik gebruik hier zowel bakingsoda als bakpoeder. Het bakingsoda zorgt voor een directe rijzing zodra het in aanraking komt met het sinaasappelsap. Het bakpoeder zorgt ook nog voor een rijzing tijdens het bakken zelf.
Het muntje wikkel ik puur om hygiënische redenen in aluminiumfolie.

Ik weet niet of er dit jaar nog een post bij komt, want het is zowel op het werk als thuis met de culinaire werkzaamheden best druk nu Smile . Daarom alvast voor iedereen hele fijne (natuurlijk ook culinaire Tongue ) kerstdagen en een goede jaarwisseling toegewenst en ik hoop dat diegenen die dit volgen net zoveel plezier aan het kokkerellen hebben beleefd als ik zelf!



JohanV's signatuur Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints.

[Afbeelding: footsteps.png]
Quote


Berichten in deze discussie
Bakken voor Nieuwjaar: Vasilopita - door JohanV - 18 December 2016, 11:26

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)