24 April 2021, 16:32
(24 April 2021, 15:56)Arthur schreef:
(24 April 2021, 15:27)JohanV schreef:Dat is gerookte paprika en ook kurkurma, dat is dat gele wat je ziet, gebruiken we voor bijna alles.
Ziet er goed uit Arthur! Welke temp (heteluchtstand neem ik aan) en hoe lang in dit geval in de oven? Ik zie dat je paprikapoeder op de dorades gebruikt?
Zij gebruikt de boven en onder warmte, weet je wel streepje boven en onder, en 180 graden 50 min.
Oke, ikzelf gebruik boven-en onderwarmte alleen voor deeggerechten, voor de rest de warmelucht. Daar zijn ook alle temperatuurinstellingen in mijn recepten op gebaseerd.
Normaal eten we vis alleen simpel met vers gebakken brood. Nu had ik nog wat groentjes over en dat pakte wonderwel goed uit!
Heb in de vriezer nog een paar kg sliptong liggen. Binnenkort in de olie op de bbq bereiden! En morgen een lamsschotel met yoghurt uit de oven! Je kan het slechter treffen, toch?