Yemista
#8
(17 July 2022, 18:48)Martino schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Wij hebben inmiddels diverse keren gevulde courgette gemaakt maar de courgette wordt niet echt gaar terwijl de  vulling oké is.
Moeten de courgette soms  eerst geblancheerd worden of zo?
Weet er iemand een oplossing?
Weet er iemand een goed recept?
In Griekenland zijn ze altijd boterzacht!

Ik blancheer inderdaad de courgettes. Afhankelijk van de dikte zo'n 5 tot maximaal 7 minuten. Succes!
JohanV's signatuur Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints.

[Afbeelding: footsteps.png]
Quote


Berichten in deze discussie
Yemista - door Goedas - 24 March 2020, 13:19
RE: Yemista - door JohanV - 24 March 2020, 13:57
RE: Yemista - door Goedas - 24 March 2020, 14:23
RE: Yemista - door Markos - 24 March 2020, 15:43
RE: Yemista - door chris - 24 March 2020, 17:14
RE: Yemista - door Martino - 17 July 2022, 18:48
RE: Yemista - door Nanny - 17 July 2022, 20:00
RE: Yemista - door JohanV - 17 July 2022, 20:34

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)