In deze lockdown/wintertijd op Kreta breng ik veel tijd door met bereiden van Griekse recepten. Ik lees veel kookboeken,maar kijk vooral veel naar recepten op YouTube. Vooral Akis Petrezikis springt er voor mij uit.
Zijn filmpjes zijn in het Grieks en in het Engels. Wanneer je geabonneerd bent op een van zijn kanalen, kost niks Nederlanders,krijg je het recept en ingrediënten keurig op een rij. Daarnaast is Akis een uitstekende kok, weet hij mensen te enthousiasmeren.
Vandaag maakte ik pancetta, een heerlijk stuk varkensvlees,wat in Nederland wordt versneden tot speklapjes. Ok niks mis mee overigens.
&t=303s
Zijn filmpjes zijn in het Grieks en in het Engels. Wanneer je geabonneerd bent op een van zijn kanalen, kost niks Nederlanders,krijg je het recept en ingrediënten keurig op een rij. Daarnaast is Akis een uitstekende kok, weet hij mensen te enthousiasmeren.
Vandaag maakte ik pancetta, een heerlijk stuk varkensvlees,wat in Nederland wordt versneden tot speklapjes. Ok niks mis mee overigens.
&t=303s