Bakken en braden
#1
Ik gebruikt ‘nooit’ zonnebloem olie, die ook niet meer is te krijgen, maar welke olie heeft jullie voorkeur voor bakken (warme verwerking) en salades (koude verwerking).
Ik gebruik voor bakken olijfolie biologisch AH mild en voor salades neemt een vriendin uit Pilion een fles mee. Er zijn zoveel soorten olie. Rijst- koolzaad- soja- kokos- arachide- sesamolie enz enz. Vandaar de vraag.
Goedas's signatuur Geniet van de dag Heart
Quote


Berichten in deze discussie
Bakken en braden - door Goedas - 27 March 2022, 08:41
RE: Bakken en braden - door JohannesGR - 27 March 2022, 09:04
RE: Bakken en braden - door JohanV - 27 March 2022, 09:54
RE: Bakken en braden - door Nanny - 27 March 2022, 10:01
RE: Bakken en braden - door Goedas - 27 March 2022, 10:08
RE: Bakken en braden - door JohanV - 27 March 2022, 10:13
RE: Bakken en braden - door Goedas - 27 March 2022, 10:14
RE: Bakken en braden - door suzan - 27 March 2022, 10:29
RE: Bakken en braden - door JohanV - 27 March 2022, 12:28
RE: Bakken en braden - door Goedas - 27 March 2022, 11:24
RE: Bakken en braden - door JohannesGR - 27 March 2022, 12:01
RE: Bakken en braden - door Peterthijs - 27 March 2022, 12:45
RE: Bakken en braden - door Debs - 27 March 2022, 13:50
RE: Bakken en braden - door JohanV - 27 March 2022, 15:08
RE: Bakken en braden - door Goedas - 27 March 2022, 16:03
RE: Bakken en braden - door JohanV - 27 March 2022, 16:35

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 3 gast(en)