Nafplion
#1
Hallo!

Weet er iemand of het makkelijk parkeren is in Nafplion? Wij zullen daar in september voor 1 weekje verblijven maar hebben nog geen keuze gemaakt. Op verschillende site's staat dat er parking in de buurt is maar is dat zo.......

Groetjes,
Viviane.
Quote
#2
Bij de haven is een groot parkeerterrein waar je altijd wel een plekje vind. Je loopt bijna direkt het stadje binnen. Erg gezellig overigens.
Quote
#3
Bedankt Karel maar wat ik mij ook afvraag is of er in 't stadje zelf ook mogelijkheid is tot gratis parkeren. Het zou waarschijnlijk toch makkelijker zijn voor onze bagage.

Groetjes,
Viviane
Quote
#4
In het stadje zelf is weinig ruimte om te parkeren. Veel kleine en nauwe straatjes. Zoals al gemeld; vanaf het parkeerterrein loopt je zo het stadje in; 1-3 minuten hooguit. Hangt natuurlijk af van waar je verblijft.
Quote
#5
Het zal er een beetje aan liggen waar je in Nafplion zit. Wij parkeerden in het straatje voor het hotel, al was het wel druk daar. Anders is het natuurlijk ook een optie om je bagage bij het hotel af te zetten en dan je auto te parkeren in de haven. Goede parkeermogelijkheid.
Angeliki's signatuur Χαιρετισμους! 
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
  gremo
Quote
#6
Bedankt voor de info, nu kan ik beginnen kiezen. Ik heb eigenlijk al zoveel hotelletjes geselecteerd om dan uiteindelijk een keuze te maken dat ik het nu voor 't ogenblik heel moeilijk vind om te beslissen. Hebben jullie soms nog een tip voor één of ander leuk verblijfadresje?

Groetjes,
Viviane.
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Tips accommodatie Nafplion of Korinthos Angeliki 8 5.806 08 February 2016, 19:42
Laatste bericht: Xandrios

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)