Grieksegids nieuws     
SBS6 Op vakantie o.a. op Kreta
#1
Vanaf woensdag 12 oktober Op Vakantie bij SBS 6

Wel en wee achter de schermen bij grote touroperator


SBS 6 brengt de kijker vanaf half oktober weer even in de vakantiestemming met het nieuwe programma Op Vakantie. Hierin wordt de dagelijkse gang van zaken binnen touroperator Corendon gevolgd. De medewerkers van dit bedrijf komen in contact met alle soorten vakantiegangers en hun beslommeringen. Ook is te zien hoe het gaat met de oprichting van de nieuwe, Nederlandse luchtvaartmaatschappij van Corendon. Op Vakantie is vanaf woensdag 12 oktober om 23.20 uur te zien bij SBS 6.

In Op Vakantie wordt het wel en wee achter de schermen gevolgd van touroperator Corendon. Directeur Atilay Uslu is druk bezig met de oprichting van de nieuwe, Nederlandse vliegmaatschappij Corendon Dutch Airlines. Het opzetten hiervan brengt de nodige stress en grote beslissingen met zich mee, maar ook feestelijke momenten. Zo haalt Atilay het nieuwe vliegtuig op in Dubai en het toestel ondergaat na de eerste landing op Schiphol meteen een eerste doop.

Reisleiders
Ook worden in het programma een aantal reisleiders gevolgd. Rob Brouwer is reisleider van de artiestenreizen. Naast zon, zee en strand kunnen vakantiegangers met deze reis genieten van Nederlandse optredens in Turkse badplaatsen. Verder zien we de in Turkije wonende Nederlander Sadik Özaydin. Hij ontfermt zich over de Nederlandse toeristen in het Turkse Antalya. Frank en Marloes leiden de groep gasten van Corendon op Kreta. Zij staan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat paraat voor de Nederlanders op het Griekse eiland.

Op Vakantie
Vanaf woensdag 12 oktober om 23.20 uur bij SBS 6

Bron:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
27 september 2011.

Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.