kerst in Kos
#1
Wij zijn heerlijk een paar dagen aan het genieten op Kos waar tot nu toe de zon heerlijk schijnt :) Op het plein word vanavond de kerstboom ontstoken en gaat de kerst beginnen. Een raar idee als je heerlijk op een terrasje zit heerlijk in de zon met een frappe. Maar wij gaan vanavond natuurlijk even kijken. Zijn er toevallig nog kosgangers die hier op Kos zijn en vanavond ook gaan? Lijkt me gezellig :)
Quote
#2
Caroline,
Geniet met volle teugen ook voor ons. Vorig jaar hebben wij de kerstboom mogen zien en in de zon onze koffie gedronken. Ik zou er alles op willen zetten om er dit jaar weer te zijn maar moet helaas nog wachten tot het voorjaar.
Gaat het lukken allemaal?

groet Helma
Quote
#3
Hoi Helma, het is hier momenteel heerlijk.Hebben net wel wat regen gehad maar het is nog steeds 17 graden dus ons hoor je niet klagen. Zijn druk bezig om zoveel mogelijk voor morgen nog rond te krijgen want er is morgen niets open in verband met sinterklaas ( had geen idee dat ze dat hier ook vierde :)) en wij vertrekken woensdagochtend weer. Het is een hoop informatie in een keer in een hele korte tijd maar we hebben alle vertrouwen in Antonios dus als alles goed gaat kunnen jullie van het voorjaar een bakkie komen doen. Het is allemaal heel spannend en al leef ik er al een jaar naar toe toch gaat het ineens heel hard. Ik kan alleen maar hopen dat alles rond komt en dan ben ik over een week of 7 op Kos te vinden. :)
Quote
#4
Breng je even op de hoogte @Caroline, onze Agios Nikolaos is de beschermheilige van de zeelieden, we varen ook altijd uit met een icoontje in de kajuit. Toen hij dood was werd hij ook beschermheilige van de kinderen, bakkers en slagers.
In Griekenland wordt Agios Vasilis geviert, hij heeft naamdag op 1 januari. Dus de Griekse sinterklaas (zonder ZWARTE OF BRUINE pieten maar wel met veel cadeau's lekker drinken en eten.
Hier een foto van jan 2011
[Afbeelding: 23vaykp.jpg]
en ook weer in het zonnetje.
Arthur's signature Almost all old truckers survive cancer, I am fighting again with it.
Quote
#5
Hoi Caroline, zo leuk om dit te lezen. Doe antonios de hartelijke groeten en wij kunnen niet wachten tot we daar zijn, en we doen zeker een bakkie bij je !
Quote
#6
Dank je wel Arthur voor je uitleg. Ik had intussen al het een en ander begrepen van wat mensen hier op Kos maar het is me nu een stuk duidelijker. Morgen is het hier op Kos een groot feest met een hoop muziek
(althans als ik het goed begrepen heb) en er is veel te doen voor de kinderen. @ Helma wij gaan helaas woensdag al weer naar huis maar als alles goed gaat ben ik weer terug rond 1 februari :) dus hoop jullie dan een keer te zien.

Groetjes Caroline
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.