Fodelianakis olijfolie                 
Back to basic
#81
Hoi Cornelius,
Ik volg dit initiatief nog steeds met grootte interesse.
Heb je nog nagedacht om je oude blog nieuw leven in te blazen en dit verder in blog-vorm te doen?
Hier wordt het al tamelijk onoverzichtelijk.
Quote
#82
@nanny,
weet je ook waar er een artikel is over het verband tussen kunsthartklep en zonne energie? want het eerste heb ik en het 2e zouden we krijgen.
Quote
#83
Hallo Marietta, mijn man had er ergens iets over gelezen, hij is nu niet thuis maar ik vraag hem ernaar en meld je dat nog. Ik wil je niet bang maken hoor. En mijn man werkt voor een groot hotel waar tig zonnepanelen buiten staan en hij heeft daar nergens last van. Heb net even gegoogled en dan vind ik ook geen enkele negatieve reactie wb gezondheidsproblemen.
Quote
#84
@Nanny,
Fijn dank je wel voor je reactie. Ik had er nooit over gehoord.
En Cornelios, Fijn dat je er weer bent en dat we van je verhalen kunnen genieten. Veel succes met de bouw!
Quote
#85
Beste forumleden
Ik heb de afgelopen periode erg veel tijd doorgebracht in het ziekenhuis met mijn vrouw en het blijkt dat de rug/nek kwaal bij mijn vrouw veel ernstiger is dan we hadden verwacht.
Ze is bijna al het kraakbeen in haar nek en onder in de rug bijna kwijt en met name in de nek kan dat ernstige gevolgen hebben bij een val of zware belasting van de rug en nek omdat de zenuwen beknelt kunnen raken en er dan een verlamming kan optreden.
We wisten van de kwaal af maar niet dat hij zo ernstig was maar omdat de afgelopen periode de pijn bijna ondragelijk is geworden zijn we versneld in overleg gegaan met de professor die haar gaat opereren en deze heeft ten stelligste afgeraden om zo te gaan wonen en leven zoals ik de situatie geschetst heb met name de belasting van de rug en nek kan zeer gevaarlijk zijn.

Ze moet minimaal twee zware operatie ondergaan de komende 6 maanden en als na revalidatie alles goed gaad gaat we alsnog over tot ons plan om in de bergen te gaan wonen.

Het is een zware tegenvaller maar gezondheid gaat voor alles vandaar ons besluit om het uit te stellen tot nader een nader te bepalen datum.

Een bijkomende tegenslag is dat wij de huur van onze vrijstaande woning met zeer leuke tuin en stille omgeving hadden opgezegd per half Mei en we dit niet meer kunnen terug draaien omdat de eigenaar de woning al weer heeft verhuurd maar ook daar zijn we weer uitgekomen,

Uiteraard komen wij nog dikwijls bij onze vrienden in de bergen en in de toekomst zal ik jullie zeker op de hoogte van de ontwikkelingen wat betreft het selfsupporting wonen op Kreta en hopelijk kunnen we in de loop van het jaar of na de volgende winter er alsnog aan gaan deelnemen,
Quote
#86
Hallo Cornelius.
Heel veel sterkte voor jullie beiden.
Het is jammer om met je nieuwe project te stoppen maar gezondheid gaat boven alles.Gelukkig van wat ik begrijp kan je in je huisje blijven:)
Groetjes Sieta
Quote
#87
Jeetje Cornelius, dat is geen goed nieuws, natuurlijk gaat gezondheid voor alles! Ik wens jullie enorm veel sterkte tijdens en na de operaties, houd ons op de hoogte.
Quote
#88
Wat een tegenslag, en wat een boel werk/problemen zal dat geven.
Hopelijk gaat het allemaal lukken.
Quote
#89
Wat vervelend Cornelius, veel stekte toegewenst bij de operatie en alles wat erbij komt kijken.

Marietta, uiteindelijk kom ik erachter dat er niet echt een artikel is waar over de problemen van zonnepanelen bij een kunsthartklep wordt geschreven, ook niet op griekse sites. Het ging om een ( beetje vaag?) via via verhaal van iemand die die ervaring had. Maar er is dus geen bewijs dat zijn problemen echt door die zonnepanelen kwamen. Mijn man heeft nadat verhaal gehoord te hebben, nagebeld bij het bedrijf dat ons de offerte maakte. Degene aan de telefoon kwam heel onzeker over, vond mijn man, alsof hij niet zeker was van wat hij zei. Maar het kan hier ook gewoon gaan om een 'slechte verkoper' vond het misschien een 'domme vraag'.
Prijs viel tegen, ergens in het achterhoofd toch nog dat verhaal, (en als je dan zelf die tikkende hartklep hebt zal dat verhaal nog wel iets anders klinken dan bij een gewoon iemand denk ik.)dus hoefde mij man die zonnepanelen niet meer.

Maar nogmaals er is dus geen bewijs. Misschien iemand reageert er nog iemand met een kunsthartklep die ook een zonnepaneeldak heeft?
Quote
#90
Cornelius,ik lees het nu pas ben net terug uit zuid kreta
heel heel veel sterkte en ,ik hoop dat alles weer goed komt,
en dan gaat wonen in het nieuwe huis in de bergen
ger en jose
Quote
#91
Sterkte, Cornelius, en ook aan je vrouw!
Een goede gezondheid is nog steeds het allerbelangrijkste.
Veel belangrijker dan alle materiële zaken, veel belangrijker ook dan alle politieke en economische toestanden.
vlagreco's signatuur YAMAS !   ->  
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
 
Quote
#92
Heel veel sterkte Cornelius. En wat de andere al hadden gezegt, gezondheid gaat wel voor.
Fijn dat jullie toch een oplossing hebben gevonden voor een ander huisje, nu jullie niet terug konden naar de oude woning.

Nogmaals sterke.

Imogen zwaaivlag
Imogen's signatuur ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΜΙΛΑΕΙ ΛΙΓΟ!!!! greekfilm
Quote
#93
Beste Cornelius,

Ik volgde ook al jouw verhalen -de foto's van de bbq maakte mijn man best een beetje jaloers hoor- en schrik dus van deze enorme tegenslag. Natuurlijk ben ik het eens met wat alle andere forumleden zeiden; gezondheid gaat voor. Daarom hoop ik dat de operaties en revalidatie allemaal voorspoedig verlopen en jij en jouw vrouw straks toch nog deze droom waar kunnen maken.

καλή δύναμη και περαστικά (sterkte en beterschap)
Roosmarijn's signatuur zonnetje

Pluk de dag, en probeer (hoe moeilijk soms ook) het glas halfvol te zien.
Quote
#94
Sterkte Cornelius,

niet alleen voor je vrouw maar ook voor jou komt er een zware periode aan.
Ik wens dat alles voorspoedig verloopt en dat jullie dan toch nog jullie droom kunnen laten uitkomen!

Petra
Quote
#95
Heel veel sterkte. Ik hoop voor jullie dat alles goed komt.
Take care!
Quote
#96
Beste forum vrienden
Hartelijk dank voor de ondersteunende reacties.
Omdat onze woning alweer verhuurd was we zijn momenteel druk bezig om te verhuizen naar een klein appartementje tot volgend jaar maart/april en als de operaties goed verlopen zijn en mijn vrouw is na haar herstelperiode in staat om weer een normaal leven te leiden dan gaan we waarschijnlijk alsnog naar de berg in Galipe anders gaan we op zoek naar een definitieve grotere woning in de regio van Analipsi.

Eerst maar de komende maanden afwachten hoe alles gaat verlopen.
Nogmaals mijn dank voor de reacties.
Quote
#97
(01 May 2012, 07:05)cornelius schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Beste forum vrienden
Hartelijk dank voor de ondersteunende reacties.
Omdat onze woning alweer verhuurd was we zijn momenteel druk bezig om te verhuizen naar een klein appartementje tot volgend jaar maart/april en als de operaties goed verlopen zijn en mijn vrouw is na haar herstelperiode in staat om weer een normaal leven te leiden dan gaan we waarschijnlijk alsnog naar de berg in Galipe anders gaan we op zoek naar een definitieve grotere woning in de regio van Analipsi.

Eerst maar de komende maanden afwachten hoe alles gaat verlopen.
Nogmaals mijn dank voor de reacties.

Hoop echt voor jullie, dat je terug kunt gaan doen met waar je mee bezig was. We duimen dat het allemaal goed gaat komen Cornelius.
Nogmaals heel veel sterkte.

Imogen zwaaivlag
Imogen's signatuur ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΜΙΛΑΕΙ ΛΙΓΟ!!!! greekfilm
Quote
#98
Cornelios,
Heel veel sterkte en kracht de komende tijd. Zorg maar dat de spanningen jou niet teveel worden en hopelijk gaat het straks beter met je vrouw , zodat je alsnog in Gr. kan genieten.
Groet Marietta
Quote
#99
Hallo Beste forum leden.

Allemaal zeer veel dank voor de ondersteunende reacties in de kwestie gezondheid van mijn vrouw.

Ik kan jullie mededelen dat ze gisteren een ruim drie uur durende operatie aan haar nek heeft ondergaan waarin haar newgwervels recht gezet zijn, de nek is gestabiliseerd en het verdwenen kraakbeen is vervangen door flexibel kraakbeen.
Het is een zware operatie die geslaagd is en die ze goed heeft doorstaan alleen heeft ze nu zoals voorspelt enorme pijn aan haar nek zo erg zelfs dat ze zich zelf via een infuus morfine kan toedienen door middel van een knop op het moment dt de pijn niet te verdragen is de komende 48 uur moet die pijn langzaam aan minder worden.
De verdere herstel periode is 4 tot6 maanden en in die tijd moet ze een nekkraag dragen ik denk geen pretje in de hoogzomer.

Ik schrijf dit stukje eigenlijk om de Kretenzer medische zorg in het universiteits-ziekenhuis in Iraklion een groot compliment te geven.

Je hoort als je hier woont enorme indianen verhalen van mensen die de verschrikkelijkste dingen vertellen als je in het ziekenhuis.
zoals niemand spreekt er Engels ze laten je na een operatie die vaak slecht uitgevoerd word aan je lot over je krijgt niets te eten enz enz.

Hier onze ervaring van de laatste drie dagen.
Iedereen is zeer behulpzaam en tot op heden spreken ze allemaal perfect Engels.
De chirurg een zeer bekende professor die de operatie zelf heeft uitgevoerd is van te voeren aan het bed een complete uitleg komen geven wederom perfect in het Engels
De nazorg door het verplegend personeel is ronduit perfect te noemen zeer professioneel en allemaal spreken ze wederom goed Engels.
Natuurlijk de persoonlijke zorg moet je zelf doen en vergt veel van je zelf en je omgeving zeker de eerste dagen na zo'n zware operatie als de patiënt bijna hulpeloos op bed ligt maar is dat nu zo erg.
En ja de ziekenhuis(fabrieken) in Nederland Zien er nieuwer en schoner uit maar het absoluut geen zwijnenstal zoals vaak beweert wordt integendeel weer.

Nee hoor beste mensen iedereen dit met dit soort indianen verhalen rondloopt is in mijn ogen alleen maar bezig om grote onzin te vertellen Wij zijn in ieder geval over onze ervaring zeer positief en vooraf zagen we er als een berg tegen op.
Quote
Goed om lezen Cornelius dat alles goed verlopen is. Spoedige beterschap gewenst voor uw vrouw.

Ook mooi om lezen dat de begeleiding en opvang zo goed verliep. Inderdaad een heel contrast met vele verhalen die verteld worden.
Patrick's signatuur
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote
Dat is heel goed nieuws! Wat fijn dat alles goed verlopen is. Ik wens jullie de komende tijd veel sterkte toe.
Quote
[Afbeelding: 25qwxlw.jpg]

Ook namens Sonja en Leo.
Quote
Goed om te horen Cornelius, van harte beterschap voor je vrouw. Maar zeer zeker ook veel sterkte voor jou. Als persoonlijke verpleger aan t bed zitten bij iemand na zo'n zware operatie is geen peuleschilletje.
Quote
Ik hoop op een spoedig herstel en dat jullie je droom kunnen waarmaken.
Quote
Fijn Cornelius dat de operatie goed is verlopen en ook goed jullie ervaring te lezen tav de gezondheidszorg! Sterkte en beterschap gewenst!!!!
Quote
Fijn dat het allemaal zo goed is verlopen. Heel veel sterkte de komende tijd.

Imogen zwaaivlag
Imogen's signatuur ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΜΙΛΑΕΙ ΛΙΓΟ!!!! greekfilm
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)