Yassas medeleden
#1
Wij, Stel050, gaan in juni 12 dagen voor het eerst naar Kreta. Hebben al Korfoe 2x, Chios, Kefalonia en Lesbos de afgelopen jaren bezocht. Vanaf dag 1 zijn we gek op Griekenland geworden. Mooie steden, cultuur en stranden. Veel ervaringen opgedaan en zien graag ook leuke dingen op Kreta. Houden van zonnen, zwemmen, snorkelen met videocamera, fotografie en cultuur. Hopen dat we in de korte tijd voor we gaan nog een paar leuke tips tegemoet zien komen.

Groet
A en T
Quote
#2
Zeker even het zuiden van Kreta aan doen ! hier de mooiste zand stranden, en vergeleken met bijv het "" drukkere noorden"".....alles nog heel erg goed betaalbaar !

Fijne Vakantie !!! op het mooie Kreta.
famtop's signature
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote
#3
Waar op Kreta zitten jullie? Misschien dat ik dan wat gerichter tips en leuke uitstappen gaan geven. Het is namelijk wel een heel groot eiland en alles zien in 12 dagen gaat echt niet lukken. Wij gaan dit jaar voor de 15de keer naar Kreta toe en hebben nog steeds hele stukken niet gezien.
Quote
#4
Dank voor de reacties, Sabine en Martine!
Wij zitten in Appartement Iperion Beach, zijn helaas op OV aangewezen omdat wij beide geen rijbewijs hebben. Is natuurlijk niet onoverkomelijk maar daar Kreta wel heel erg groot blijkt toch wel een tekortkoming dan. Zagen dat in de stad en streek Rethymnon vrij vlak is en op fiets wel te doen is. Grotere afstanden zal wel niet kunnen. Gaan hoogstwaarschijnlijk op en neer naar Plakias omdat dat toch wel de kortste weg is met KTel naar een (naakt)strand. Houden van rust en cultuur. Dus alle soorten tips zijn welkom.
Quote
#5
Het openbaar vervoer op Kreta is goed geregeld. Dus dat moet zeker lukken. Ook eventuele excursies zijn goed vanuit Rethymnon te doen. Bijvoorbeeld met bus naar Chania. Eén van de kloven lopen is ook erg leuk.
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Yassas Cisca 8 4.070 24 March 2014, 07:29
Laatste bericht: Petra
  Yassas allemaal! Pippelientje 10 4.344 20 August 2013, 14:21
Laatste bericht: Petra
  Yassas Ventje27 7 2.689 18 January 2013, 17:23
Laatste bericht: Brandaki
  Yassas! vlagreco 7 4.122 14 July 2011, 10:42
Laatste bericht: vlagreco

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.