Medicijnen zelf betalen
#1
Sinds vandaag moet je op Samos de voorgeschreven medicijnen zelf betalen.
De apothekers krijgen de geleverde medicijnen niet meer vergoed door de overheid en schieten de medicijnkosten dus niet meer voor. Wij moeten dus nu onze medicijnen zelf betalen en maar zien of deze vergoed worden door de IKA de zorgverzekeraar van menige Griek en buitenlanders.

Steeds meer artikelen zijn in de supermarkten niet meer te verkrijgen en/of tegen extreem hoge prijzen en dat doet ons plezier hier ernstig vergallen.

Ons emmertje loopt over door deze radicale veranderingen en zal een versnelde terugkeer naar Nederland noodzakelijk maken nu Griekenland steeds meer een derde wereldland dreigt te gaan worden.

e.e.a. hebben wij al veel eerder aanzien komen maar de lol gaat er voor ons nu echt af.

Dus komende week ff naar Nederland om onze eigenlijk later geplande terugkeer te versnellen.

Wordt vervolgd.
Wick's signature Houdoe
Wick
Quote
#2
Erg jammer Wick dat dit voor jullie een versnelde terugkeer naar Nederland noodzakelijk maakt! Gaan jullie helemaal definitief terug naar NL (let op: in NL gaat er ook heel veel veranderen (en niet ten goede), maar dat is geen nieuws, ik word alleen steeds blijer dat wij over een paar maanden kunnen vertrekken).

Overigens heb ik het idee dat het niet meer verkrijgbaar zijn van artikelen in de supermarkten en/of tegen extreem hoge prijzen een lokaal probleem is. Op Lefkada hebben we hier echt helemaal geen last van. Alles is prima voorradig en de prijzen (in de supermarkten) staan eerder onder druk. Lefkada heeft natuurlijk wel het voordeel dat het eiland met de beweegbare brug prima in verbinding staat met het vaste land.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.