Griekse vereniging Eindhoven
#1
De griekse Vereniging Eindhoven heeft sinds kort haar eigen website. Niets nieuws onder de (Griekse) zon zult u denken, maar in deze voor Griekenland turbulente tijden vinden wij het erg belangrijk dat het land en haar bevolking ook eens positief in het nieuws komen! Op onze fris vormgegeven website vindt u naast berichten over de Vereniging ook recepten en columns. Ook nieuwsitems die "wat langer houdbaar zijn" kunt u hier vinden. Kijk bijvoorbeeld voor cultureelnieuws over het Athens/Epidaurus Festival 2012, of een kijkje achter de schermen van de economische crisis in Griekenland eens op;
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
. Zoekt u een cursus Griekse taal, of informatie over ons jaarlijkse feest? Onze site is volop in ontwikkeling, wij hopen binnenkort nog enkele nieuwe columnisten te mogen verwelkomen. Bezoek onze website eens, u bent van harte welkom!
Quote
#2
Mooie website Erwin, complimenten!!!
Ik heb me ook gemeld bij de vereniging via FB, zodat ik jullie kan blijven volgen als wij straks geemigreerd zijn naar het prachtige Griekenland.
Quote
#3
Leuke site Erwin, gemakkelijk om te navigeren en goed informatie. Veel succes met de ontwikkeling en uiteraard met de syllogos!
ADO's signature Αύριο πάλι.....Morgen weer
Quote
#4
Binnenkort start op de website van de Griekse Vereniging Eindhoven een serie gastcolumns. Tot mijn groot genoegen heb ik enkele in Griekenland wonende Nederlanders, die overigens ook op dit forum actief zijn, bereid gevonden om een column te verzorgen. Zodra de eerst klaar voor publicatie is, zal ik u dit zeker melden. Columns en recepten vind u op:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.