26 August 2012, 18:36
je kan eten dagelijks bij de Pyrofani of Sotiris, je heb de griek in Nederland niet nodig. konden wij ook naar Sotiris. of de Pyrofani.
maar goed ik kom er op terug over de ingrediënten.opa had van iemand zijn tuin bontjes en aardappelen gebracht, rund vlees van de super gehaald, het enige wat niet nederlands was de blikjes tomaten saus. ik had een paar verse Nederlandse tomaten er in gedaan, en het was zo lekker, jammer dat wij geen Turkse brood hadden of een verse stokbrood, dan zou de borden zo schooon gelikt zijn dat niet eens in de vaatwasser moeten. ik doe de recept bij, om ongeveer aan te geven wat ik heb gemaakt, laat je fantasie gewoon er op loos gaan, wij vonden het lekker, misschien begin ik zelf een restaurant, kan ik over een tijd hier reclame maken over Restaurant To Xaos.
maar goed ik kom er op terug over de ingrediënten.opa had van iemand zijn tuin bontjes en aardappelen gebracht, rund vlees van de super gehaald, het enige wat niet nederlands was de blikjes tomaten saus. ik had een paar verse Nederlandse tomaten er in gedaan, en het was zo lekker, jammer dat wij geen Turkse brood hadden of een verse stokbrood, dan zou de borden zo schooon gelikt zijn dat niet eens in de vaatwasser moeten. ik doe de recept bij, om ongeveer aan te geven wat ik heb gemaakt, laat je fantasie gewoon er op loos gaan, wij vonden het lekker, misschien begin ik zelf een restaurant, kan ik over een tijd hier reclame maken over Restaurant To Xaos.