Sinds ik in de polder woon, is Rhodos (hoe grappig gezien mijn verblijfplaats in Griekenland)
mijn favoriet. Eén van de redenen is, dat ik zeker weet dat de gerechten vers en compleet zelf worden gemaakt. Geen ingekochte rommel. Iedere ochtend, vroege middag wordt hard gewerkt aan de gerechten. Vrolijk en gezellig Grieks personeel.
Heb ik een keer zin in een pita, of zijn de temperaturen Grieks, ga ik naar
Van dezelfde eigenaar als Rhodos, maar de manager moet zijn eigen keuken runnen. De smaken zijn dan ook anders. Deze van oorsprong als "snack- tapasbar" bedoelde opzet is inmiddels uitgegroeid tot een heus restaurant.
Maar eerlijk is eerlijk. Het beste Grieks restaurant waar ik ooit vele malen gegeten heb, was de Twee Atheners in de Appelmanstraat in Antwerpen. Bestaat helaas niet meer.
mijn favoriet. Eén van de redenen is, dat ik zeker weet dat de gerechten vers en compleet zelf worden gemaakt. Geen ingekochte rommel. Iedere ochtend, vroege middag wordt hard gewerkt aan de gerechten. Vrolijk en gezellig Grieks personeel.
Heb ik een keer zin in een pita, of zijn de temperaturen Grieks, ga ik naar
Van dezelfde eigenaar als Rhodos, maar de manager moet zijn eigen keuken runnen. De smaken zijn dan ook anders. Deze van oorsprong als "snack- tapasbar" bedoelde opzet is inmiddels uitgegroeid tot een heus restaurant.
Maar eerlijk is eerlijk. Het beste Grieks restaurant waar ik ooit vele malen gegeten heb, was de Twee Atheners in de Appelmanstraat in Antwerpen. Bestaat helaas niet meer.