Wat is Bottarga.
De Bottarga die op de onderstaande webside te vinden is, is van de zwaardvis. Het product is zonder consereveringsmiddel, en heeft een hoge voedingswaarde.
Een goede bottarga is donkerrood van kleur en wordt naar het midden lichter, tegen oranje aan. Naarmate de bottarga ouder wordt en blootgesteld wordt aan lucht (na openen van de vacuüm verpakking), ontwikkelt zich schimmel op de bottarga. Echter, deze schimmel zit aan het buitenste vliesje van de bottarga, dat gemakkelijk eraf gehaald kan worden alvorens de bottarga te raspen.
Bottarga wordt meestal verkocht in een stuk, dat geraspt wordt en samen met knoflook en olijfolie o.a met spaghetti gegeten kan worden. Ook wordt het vaak in dunne plakjes gesneden en met olijfolie gegeten op geroosterd brood. Dit is een delicatesse,
Voor meer informatie zou ik geïnteresseerde willen vragen om eens een kijkje te nemen op
Indien er genoeg geintersseerde zijn, zal er permanent een vertegenwoordiger in NL gestationeerd worden. Het contact loopt momenteel via GR en deze kan ook de meeste en beste informatie geven.
Ben u zelf niet geintersseerd, maar kent u iemand die dit wellicht wel is, bv., een cullinaire/gastronomische kok, geef hem/haar dan de website door.
Ik doe dit voor een goede vriend en zijn zaken partner.
Imogen
De Bottarga die op de onderstaande webside te vinden is, is van de zwaardvis. Het product is zonder consereveringsmiddel, en heeft een hoge voedingswaarde.
Een goede bottarga is donkerrood van kleur en wordt naar het midden lichter, tegen oranje aan. Naarmate de bottarga ouder wordt en blootgesteld wordt aan lucht (na openen van de vacuüm verpakking), ontwikkelt zich schimmel op de bottarga. Echter, deze schimmel zit aan het buitenste vliesje van de bottarga, dat gemakkelijk eraf gehaald kan worden alvorens de bottarga te raspen.
Bottarga wordt meestal verkocht in een stuk, dat geraspt wordt en samen met knoflook en olijfolie o.a met spaghetti gegeten kan worden. Ook wordt het vaak in dunne plakjes gesneden en met olijfolie gegeten op geroosterd brood. Dit is een delicatesse,
Voor meer informatie zou ik geïnteresseerde willen vragen om eens een kijkje te nemen op
Indien er genoeg geintersseerde zijn, zal er permanent een vertegenwoordiger in NL gestationeerd worden. Het contact loopt momenteel via GR en deze kan ook de meeste en beste informatie geven.
Ben u zelf niet geintersseerd, maar kent u iemand die dit wellicht wel is, bv., een cullinaire/gastronomische kok, geef hem/haar dan de website door.
Ik doe dit voor een goede vriend en zijn zaken partner.
Imogen