Live-stream boulevard Parga
#1
De bij de Parga-liefhebbers zo bekende webcam (wie heeft er nooit eens gestaan terwijl er gebeld werd met het thuisfront ;) ) is omgetoverd tot een heuse livestream, er zijn nu realtime bewegende beelden te zien i.p.v. tot voor kort de 15 seconden interval beelden. Er is zelfs geluid bij alhoewel die niet erg duidelijk is vanwege de wind op de microfoon. De beeldkwaliteit daarentegen is erg goed.


Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote
#2
wat en weer is het daar nog (wat moet ik daar nog lang op wachten )


groeten ger
Quote
#3
En er is vuurwerk aan de gang.... Big Grin
Bob Rempetis's signatuur Δεν ελπίζω τίποτα. Δε φοβούμαι τίποτα. Είμαι λέφθερος.
Quote
#4
Zojuist teruggekeerd uit Parga kan ik mededelen dat afgelopen donderdagmiddag de regen begon. Overging in noodweer en eindigde op een enkele bui op zaterdag. Gelukkig is het weer kennelijk aan beterende hand, desondanks werden vele strandstoelen en parasols al opgeborgen voor de winter. Helaas ontwikkelt Parga zich steeds meer als het Valkenburg van Griekenland. Vroeger waren er nog 2 winkels met handgemaakte produkten, nu komt alles uit China!.Tip:na diner ijsje of metaxa in kastro boven Parga. Klim waard! Jammer van de negatieve ontwikkeling, maar ik had desondanks een heerlijk verblijf. Tip voor uit eten: To Souli. Geen toetistenval, fijne bediening. Ga over enkele jaren zeker terug. Voorlopig genieten van webcam.
Quote
#5
En waar kan ik To Souli vinden? Zodat we daar ook kunnen gaan genieten. Het is voor ons alweer verschillende jaren geleden dat we in Parga zijn geweest en ben inderdaad een beetje bang voor het "Valkenburg" effect, want daar gaan we niet voor naar Griekenland. Maar ja, dat kunnen we alleen maar beoordelen door er weer eens een kijkje te gaan nemen binnenkort. Misschien heb je nog meer tips voor "echte" Griekse taverna's?
Angeliki's signatuur Χαιρετισμους! 
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
  gremo
Quote
#6
OTo Souli kun je vinden aan de boulevard. Wellicht is kwaliteit goed gemiddelde, maar al jaren constant. Dit seizoen gratis ouzo als aperatief, gratis mastixa na. Maar vooral: gastvrij en hartelijk! Kali orexi!

Een oude bekende in verrassend nieuw jasje:.taverna op strand Mikros Ammos. Tot voor kort goede taverna aan kleine baai tussen Parga en Sivota. Vroeger een goede maar eenvoudige maar goede taverna. Nu een lounge beach met smaakvolle keuken, maar; blijft persoonlijk. Wij vonden het zeer geschikt voor zwemlunch. Fijne ambiance, correcte bediening, normale prijzen. Menu is verrassend, smaakvol en betaalbaar. Aanrader!
Quote
#7
Dit vuurwerk is volgens mij afgestoken in de week van 2 september 2012 ter gelegenheid van de opening van het nieuwe schooljaar. In die week was ik zelf aan de boulevard,er was een orkest dat speelde en een vuurwerk op boten. Ik krijg de indruk dat dit de reden is waarom er tijdelijk een live stream verbinding was. Helaas lukt het me niet om de actuele livestream te zien.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)