Overnachting Santorini
#1
Hallo,

Dit jaar ga ik weer op vakantie naar Naxos Heart , maar vertrek vanaf Santorini en ben daarom op zoek naar een studio/appartement voor 2 personen voor 1 nacht op 10 juni.(plus transfer)
Vorig jaar zaten we ergens in Kamari en er was geen taverna of normale supermarkt in de buurt(open) niet zo'n geweldige ervaring om je terugreis mee te beginnen.

Nu ben ik op zoek naar een verblijf plek voor 1 nacht inclusief transfer vanaf ferry en naar het vliegveld.
En het belangrijkst, taverna's/supermarkt op loopafstand(want we huren geen auto voor die dag) Zodat we goed kunnen eten en ontbijten, want er staat een lange reis voor de boeg.
Heeft iemand tips? Alvast bedankt!

Groeten Tina
Quote
#2
Hoi Tina,
Tijdens het eilandhoppen hebben wij in 2010 enkele nachten gelogeerd in Pension Livadaros (in het plaatsje Katerados, vlakbij Fira) dat wordt gerund door een zeer vriendelijke familie. Er is een supermarkt en bakkerij op loopafstand en ook zijn er enkele taverna's in de directe omgeving. De eigenaar heeft ons op de dag van vertrek naar de boot gebracht.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.


groet,
Natascha
Quote
#3
Hoi Natascha, bedankt voor de tip! En excuses voor mijn late reactie...!
De site ziet er goed uit, en als er ook nog genoeg eet mogelijkheden zijn in directe omgeving is het top.(gezien de lange reis die we moeten maken vanaf vertrek)

Groeten Tina
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)