Ktima Alpha
#1
Door het toonaangevende Wine & Spirits is Alpha Estate uit Amyndeon uitgeroepen tot "international winery of the year".......een geweldige prestatie waarmee Griekenland, en natuurlijk met name Alpha Estate definitief op de internationale wijnkaart is gezet.

Wijnmaker Angelos Iatridis heeft zijn studie en opleiding gevolgd in Frankrijk en is met deze kennis naar Amyndeon gegaan, het koelste (wijn-) plekje van Griekenland, met enorme temperatuurverschillen tussen dag en nacht, wat heel goed is voor de druiven.

Een prachtig gebied met veel meren, hoge bergen en vooral rust. Richting Edessa de vele, vele fruitbomen, in het diepe meer bij Agios Panteleimonas zitten vele vissoorten, en in Nympaio het berenreservaat waar oude circusberen van een goed pensioen genieten, mede mogelijk gemaakt door de familie Boutari.

Voor wie er in de buurt is, ga er absoluut eens langs en geniet van de prachtige natuur, goede keuken met heerlijke verse produkten uit de streek en de geweldige wijnen van (o.a.) Alpha Estate.

Mvg
Martin
Quote
#2
@Martin: volgend jaar willen we die kant op. Als het enigszins mogelijk is gaan we er langs. Bedankt voor de tip!
Quote
#3
Moet je zeker doen Els, als je even doorgeeft wanneer je gaat kan ik wel wat voor je regelen.........

Mvg
Martin
Quote
#4
Okee zal ik doen tegen die tijd. Bedankt!
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.