Grieksegids nieuws           
Katerine Avgoustakis gediskwalificeerd
#1
Katerine gediskwalificeerd voor Griekse nationale finale

De Griekse omroep ERT heeft Katerine Avgoustakis met Enjoy The Day gediskwalificeerd voor de Griekse nationale finale voor het Eurovisie Songfestival 2010, meldt Esctoday.com. Zoals we gisteren reeds meldden, is het nummer al sinds begin november te horen op YouTube, terwijl het Griekse reglement dat verbiedt.

Door de jammerlijke diskwalificitie van Katerine Avgoustakis - haar management was er niet van op de hoogte dat het nummer al maanden op YouTube kon beluisterd worden en dat Enjoy The Day niet voor 5 maart publiekelijk mocht gemaakt worden - blijven er nog acht finalisten over in Griekenland. De Griekse regels zijn strenger dan die van de EBU, waaraan Katerine en Enjoy The Day nog steeds voldoen.

De acht overblijvende finalisten in Griekenland zijn Christos Hatzinasios met Illusion, Sunny Baltzis & Second Skin met Game Of Life, Manos Pyrovolakis met Kivotos Tou Noe, George Alkaios & Friends met OPA, George Karadimos met Polemao, Melisses met Kinesos, Émigré met Touch Me Deep Inside en Eleftheria Eleftheriou met Tables Are Turning. Eén van hen mag Griekenland vertegenwoordigen in Oslo.

Bron:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
12 februari 2010

Ger
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.