Vassilikos op Zakynthos
#1
Is er iemand die dit jaar of vorig jaar in Vassilokos op Zakynthos geweest is? Of er iets over weet? Of is Agios Sostis nog een optie, w.b. minder toeristisch?
Wij willen 1 weekje in de laatste week van september er tussenuit en gezien het aanbod in vliegtickets, naar Zakynthos. Wij houden absoluut niet van toeristische plaatsen, willen graag wat wandelen en houden van de authentieke Griekse keuken. Eerder bezochten we zuid Kreta en Kythira o.a. dat beviel prima.
Quote
#2
Hey,

Wij hebben daar vorig jaar ook in de buurt gezeten. Het is daar redelijk rustig vergeleken met de rest van het eiland, je kan dar zeer mooi snorkelen aangezien je bij het marine Park zit . Ook is daar een centrum wat helemaal gefocust is op schildpadden aangezien de Karet Schildpad daar rond zwemt. Houd er alleen wel rekening mee dat je daar ook de wat grote accommodaties gaat tegen komen waar voornamelijk Russen zitten, niet dat je daar last van hebt maar je geeft wel aan dat je op de rustige plekken wilt zitten ( dus vermijd sowieso Lagana!!!!)

Wij hebben daar vorig jaar ook rond eind september gezeten en qua drukte viel het nog wel mee, het enige wat ons stoorde waren de koppels met kleine kinderen die rond die periode daar nog op vakanties gaan. Niets tegen kleine kinderen enzo, maar als die om 7.15h wakker werden was de rest van het hotel ook wakker.
Het enige wat je daar niet gaat tegen komen is het echte authentieke Griekenland.

Vorig jaar hebben we Lefkada, Kefalonia en Zakynthos gedaan en geen van de 3 heeft dat eigenlijk. Het ligt in een gebied waar redelijk wat aardbevingen kunnen plaats vinden. Maar desondanks dat is het wel de moeite om daar een week te verblijven. ( maar ook niet langer dan een week Wink )
Quote
#3
Hallo Lumix, wij komen al jaren op Zakynthos. Zitten dan altijd in een appartement in Agios Sostis maar gaan naar het strand in Vassilikos. Beide dorpen zijn rustig en een goede keus. Wil je mooie stranden dan moet je echt in Vassilikos e.o. zijn. Fijne vakantie.
Quote
#4
Bedankt voor jullie reactie. Ik kwam bij toeval een leuk appartement tegen in Keri Beach, net buiten het "centrum".
Tickets al geboekt en appartement gereserveerd. Nog 3 weekjes wachten.
We gaan zeker een kijkje nemen in Vassilikos.
Quote
#5
Ik vond dat wel een klein leuk dorpje, Lumix. Gaat je vast bevallen!
Quote
#6
(30 August 2014, 20:41)Vito schreef:
Forummededeling: De links in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ik vond dat wel een klein leuk dorpje, Lumix. Gaat je vast bevallen!

@Vitos......
Nog tips? Restaurant met tradionele Griekse keuken?
Bent U in het bergdorp Keri geweest of Keri Beach? Wij verblijven bij Keri studios in Keri Lake, zo'n 600 mtr vanaf stranddrukte.
Quote
#7
Wij zijn er alleen met de quad geweest, dus verder geen ervaring behalve sightseeing en een paar lekkere broodjes gescoord bij een bakker.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat uit.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.