22 October 2014, 17:06
Dit keer onze laatste wijnreis van het jaar naar de 'grote' drie. Gerovassiliou in Epanomi, Alpha Estate in Amyndeo en Kir Yianni estate in Naoussa.
Tussen door nog tijd voor een bezoek aan het beren reservaat in Nymfaio, een zeer uitgebreide lunch in restaurant Noa Midis prachtig gelegen aan het meer van Agios Panteleimonas waar we spartelverse forel hebben gegeten en zalige huis gemaakte salade van Piperies Florinis. Begeleid met Sauvignon Blanc van Alpha estate en Tesseris Limnes van Kir Yianni.
Ook nu weer waren onze gasten totaal overdonderd. Dat dit moois uit Griekenland komt. Tja, het bekende probleem. ...
Een prachtige reis was het met heerlijk weer.
Mvg
Martin
Tussen door nog tijd voor een bezoek aan het beren reservaat in Nymfaio, een zeer uitgebreide lunch in restaurant Noa Midis prachtig gelegen aan het meer van Agios Panteleimonas waar we spartelverse forel hebben gegeten en zalige huis gemaakte salade van Piperies Florinis. Begeleid met Sauvignon Blanc van Alpha estate en Tesseris Limnes van Kir Yianni.
Ook nu weer waren onze gasten totaal overdonderd. Dat dit moois uit Griekenland komt. Tja, het bekende probleem. ...
Een prachtige reis was het met heerlijk weer.
Mvg
Martin