Vluchtbegeleider vanuit Athene/Thessaloniki gezocht
#1
Wie o wie kan ons adoptiehondje begeleiden vanuit Athene of Thessaloniki of weet iemand die dat zou willen doen? ze hoeft alleen vanaf ontvangst bagage naar centrale hal gebracht te worden.

Via de stichting MJM Foundation hebben wij een hondje geadopteerd dat zal worden vertroeteld in ons gezin (3 kinderen, hond, kat, cavia). Vrijwel vanaf de geboorte is zij en haar zusjes en broertjes opgevangen door een vrijwilligster van een lokale organisatie. Zij heeft ze thuis opgevoed en laten inenten en steriliseren waarna ze ter adoptie worden aangeboden. De procedure is alsvolgt:

MJM Dogs Foundation boekt de hond op de vlucht, de persoon waar de hond(en) vandaan komen zorgt voor de nodige vaccinaties, chip en zorgt dat het dier gezond is en voorzien van een geldig paspoort. Vrijwilligers van de persoon waar de hond(en) vandaan komen, brengen het dier naar het vliegveld in een geschikte, toegestane transportbox. Zij helpen met het inchecken van de hond op de luchthaven. Hierna helpen de vrijwilligers u om het dier(en) door de douane heen te krijgen. Uiteraard worden alle kosten voor vliegreis van de hond door de MJM Dogs Foundation betaald.

Als u arriveert op het vliegveld van uw eindbestemming brengen medewerkers van de luchthaven het dier / de dieren naar de plaats waar u ook uw koffers ophaalt. U verzamelt dier(en) en koffer(s) en gaat van de bagage-hal naar de aankomsthal. In de bagage-hal wordt u verwelkomt door vrijwilligers van MJM Dogs Foundation. Meestal zijn ook de nieuwe “adoptie ouders” van de hond al op de luchthaven. Zij nemen het vanaf hier weer van u over en zorgen dat de hond naar zijn/haar nieuwe huis of opvangadres wordt gebracht.

Bij voorbaat dank
Nicole
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)