Parga op de schop
#1
Parga op de schop:  Op dit moment is het heel erg druk in Parga, niet dat het overspoeld wordt door vakantiegangers, maar door werklui.

 
De drie sprong, gezien bij de supermarkt en daar waar de bus halte is, ligt de kruising geheel  open. Mijn werd verteld, dat er een soort rontonde gemaakt gaat worden. Je kunt er met een auto niet door.

Even een drankje genomen (een tonic en een bakkie koffie) was best aan de hoge kant. Maar goed het is nu eenmaal een bad/plaats 

Gr uit Perdika
Quote
#2
Hallo Cor en Marijke,

Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen, ging de reis een beetje naar wens?
Wij nog 2 dagen en circa 2335 Km, onze eerste stop is Neos Panteleimonas, daarna reizen we door naar Kato Gatzea

Geniet van jullie verblijf
Leo en Joanna
Quote
#3
Hi, ja de reis was (gelukkig) zeer goed verlopen. We hebben er een 6 dagen overgedaan. Enkele overnachtingen bij vrienden gedaan en dat was erg gezellig. En we hadden een zeer mooie en goede boot (Superfast). We volgen jullie wel.

Gr: uit Perdika
Quote
#4
Ha die Cor en Marijke,

Leuk om te lezen dat jullie weer op jullie favoriete stekkie zijn aangekomen. En als we in de buurt zijn: niet schrikken als we -net zoals de vorige keer- plotseling op de stoep staan Big Grin

Véél plezier in Parga/Perdika/Epirus
Groetjes, Ger & Nieke
Quote
#5
Hi, Ger en Nieke. Ja gelukkig kunnen we weer genieten van al het mooie wat Griekenland te bieden heeft. Ieder heeft zijn plaatsje waar hij of zij verknocht is geraakt. De locatie is nu, achter de kerk in Perdika.

We zijn er tot 1 augustus, daarna zit een andere familielid in het app:
Quote
#6
Na een gesprek met een gemeente ambtenaar, kreeg ik te horen dat het geen rontonden wordt, vond het al raar, maar een riool verbinding naar het hooft systeem wat al jaren eerder is aangelegd elders buiten Parga, richting naar E55

Gr. Cornelios
Quote
#7
Blij te lezen. Zag er als een berg tegen op om wekenlang rondjes te moeten draaien στο κέντρο της Πάργας?
Quote
#8
Ja, sowieso is het een t kruising waar altijd veel verkeer aanwezig is.

Gr uit Perdika
Quote
#9
Nu Cor en Marijke we staan weer op ons vertouwde plekje voor circa 7 dagen, daarna rijden we door. Hadden veel pech in Servië. Door de nieuwe rondweg konden wij dit keer niet bij Autocamp Dunav komen. Ook Jerina was door een wegafsluting niet bereikbaar, dus door gereden naar Predejane. Egnima was ietsje te ver.
Quote
#10
Hi ja dat zijn vervelende dingen, maar je hebt het weer achter de rug, het wordt er best beter op. Alleen het laatste stukje is nog wat slecht, een goed verblijf, waar je ook ben.
Quote
#11
Cor/papajani hoe is het leven momenteel in Parga? Is het aardig druk, alles goed met jullie? Zijn er veranderingen in Parga, van welk aard ook? Hoop dat je dit leest, zie uit naar je verslag(je). Fijne vakantie nog..
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.