Fodelianakis olijfolie     
TV tip
#1
Voor leden die BBC Two kunnen ontvangen, nu vrijdag 4 september om 22.30 uur :
From Venice to Istanbul met de engelse kok Rick Stein die op culinaire reis is. In deze aflevering bezoekt hij de Peloponnesos.
Quote
#2
Top bedankt voor de tip dvr is ingesteld!
Quote
#3
De aflevering van vorige week in Epirus:



Patrick's signature
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Quote
#4
Patrick, bedankt voor het plaatsen van de link over de aflevering van vorige keer. Had de aflevering gezien, maar ben blij dat ik hem nog regelmatig kan bekijken.Ben zelf geen "computernerd". Dus misschien die van morgen ook? Angel
Quote
#5
Voor degenen die het in september gemist hadden (of het nog eens willen herbekijken). Dinsdag- en woensdagavond (20.00 uur) worden op BBC2 de afleveringen in Preveza en de Peloponessos nog eens uitgezonden.
Patrick's signature
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Quote
#6
(07 November 2015, 13:29)Patrick schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Voor degenen die het in september gemist hadden (of het nog eens willen herbekijken). Dinsdag- en woensdagavond (20.00 uur) worden op BBC2 de afleveringen in Preveza en de Peloponessos nog eens uitgezonden.

Bedankt voor de tip Patrick   efcharisto

Dinsdag:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.





Rick Stein's gastronomic journey from Venice to Istanbul brings him to northern Greece and the historic city of Ioannina, where he tastes a traditional veal stifado and kotopita - the best chicken pie he's ever tasted. In the coastal city of Preveza, he goes out prawn fishing and follows in the footsteps of Lord Byron to visit Messolonghi, a city where seafood is king. He cooks his favourite Greek dishes of stuffed peppers and tomatoes and souvlaki.

Woensdag:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.





Continuing his journey from Venice to Istanbul, Rick Stein arrives in the Greek Peloponnese and samples memorable dishes like rooster stew hilopites with mizithra cheese and the best homemade moussaka he's ever had. In his Symi island kitchen he cooks galaktoboureko, Greece's all-time favourite dessert.
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.