10 November 2015, 14:35
Net zo goed als je in NL rijen restaurants hebt waar je uit alle windstreken en/of fusion achtige gerechten kan krijgen, zijn er in GR ook genoeg restaurants waar je ook 'buitenlandse' gerechten op de kaart hebt.
En dan bedoel ik niet het type grill restaurant waar je overladen borden met gyros, souvlaki en allerhande kant en klare salademeuk op je bord krijgt.
Zo weet ik in West Kreta genoeg restaurants waar je een hele goede ossenhaas, entrecôte, rib eye, etc kan eten en die er ook nog een mooie wijnkaart met Griekse wijnen op na houden.
Ook restaurants die er een soort 'fusion' manier van koken op na houden. Grieks/mediterraans in combinatie met invloeden van andere landen. Helemaal goed.
Daar is toch helemaal niks mis mee?
Ik vind het nogal star te zeggen dat je in GR puur Grieks moet eten.
In ieder geval geldt dat iedereen vooral moet eten waar en waarin hij/zij zin in heeft.
Voor iedere doelgroep zijn wel passende restaraunts te vinden.
En dan bedoel ik niet het type grill restaurant waar je overladen borden met gyros, souvlaki en allerhande kant en klare salademeuk op je bord krijgt.
Zo weet ik in West Kreta genoeg restaurants waar je een hele goede ossenhaas, entrecôte, rib eye, etc kan eten en die er ook nog een mooie wijnkaart met Griekse wijnen op na houden.
Ook restaurants die er een soort 'fusion' manier van koken op na houden. Grieks/mediterraans in combinatie met invloeden van andere landen. Helemaal goed.
Daar is toch helemaal niks mis mee?
Ik vind het nogal star te zeggen dat je in GR puur Grieks moet eten.
In ieder geval geldt dat iedereen vooral moet eten waar en waarin hij/zij zin in heeft.
Voor iedere doelgroep zijn wel passende restaraunts te vinden.