iDrive autoverhuur Kythira
#1
Ken iemand het autoverhuurbedrijf " iDrive autoverhuur" op het eiland Kythira?
Is dat een betrouwbaar/goed bedrijf?
Martino's signature Martino

sirtaki lovegreece
Quote
#2
iDrive kennen we niet, maar we hebben goede ervaringen met Panayotis Smile

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote
#3
Wij hebben goede ervaringen met iDrive op Lesbos. Dit verhuurbedrijf opereert vanaf Samos en is tussenpersoon voor diverse verhuurders op meerdere eilanden. Onze uitgebreidere info vindt u onder reacties 27 en 41 in de discussie Huurprijzen auto in GR op dit forum.
Quote
#4
Zelf heb ik ook zéér positieve ervaringen met Panayotis op Kythira; keurige service voor een scherpe prijs. Goede auto's, absoluut aan te raden!
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Quote
#5
Smile 
Dito Ger.  Panogiotis, goeie service en goeie prijzen, wat wil een mens nog meer  Smile
Quote
#6
De website ziet er inderdaad uit als Yes van Samos, daar hebben wij naar volle tevredenheid eens iets gehuurd, is volgens mij een Belgische meneer die zeer klantvriendelijk is.

Op Kythira hebben wij ook bij Panayotis gehuurd, erg aardige mensen. Goede prijs ook, ze vroegen ons alleen of we vanwege de drukte de laatste dag de auto even wilden laten wassen op hun kosten en bij het appartement achter wilden laten. Geen punt, koffie erbij bij de wasstraat. Die nacht kwam er helaas een tropische zandbui over het eiland. Wij herkenden de auto nauwelijks terug toen we 's ochtends in de bus stapten. Maar bij Panayotis konden ze er wel om lachen.

Ik denk wel dat als er een tussenpersoon tussen zit, de prijs ook weer stijgt. Maar dat heb je bij boekingen via de hostess of de reisorganisatie ook. Kijk eerst eens bij de lokaal hier goed aangeschreven verhuurder zou ik zeggen. En eerlijk is eerlijk, op Samos zouden we weer naar Yes gaan.
Quote
#7
nog gevonden in mijn archieven

   
Quote
#8
iDrive is inderdaad een spin-off van Yes Rent A Car op Samos. Ze hebben op veel eilanden inmiddels vestigingen. Sandy Nieuwenhof is de eigenaar, een Nederlander. die daar woont. Wij hebben in het verleden zeer goed zaken met hem gedaan. Betrouwbaar, goede service
Quote
#9
We hebben al heel wat Griekse eilanden bezocht, maar Kythira is voor ons een nieuw reisdoel in september a.s. De vele verhalen en reacties op dit forum, alsmede de nodige wervende teksten elders op het internet hebben ons over de streep getrokken om een weekje Kythira te gaan uitproberen. Juist omdat een week vrij kort is en we toch zoveel mogelijk van dit eiland willen gaan zien, zullen we bij het boeken al direct een auto reserveren. Onze vraag is nu of een gewone personenauto volstaat of dat het wenselijk of zelfs noodzakelijk is om een veel duurder jeepachtig voertuig te huren.
Quote
#10
Pieter,
Wij gaan dit jaar voor de 5e keer naar Kythira en een gewone auto volstaat wat ons betreft. De wegen over het gehele eiland zijn goed berijdbaar. Natuurlijk er zijn wel een paar onverharde weggen maar die hoef je niet echt te nemen. In principe zou je overal kunnen komen met een normale auto. Is natuurlijk net wat je wilt. Je zal merken dat het eiland best rustig is en dat er ook niet echt hard wordt gereden(uitzonderingen daar gelaten). Het leven gaat daar gewoon lekker rustig aan. Heerlijk  Cool !
Martino's signature Martino

sirtaki lovegreece
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  malafide autoverhuur TreinopStad 24 11.510 19 August 2013, 15:50
Laatste bericht: Arthur

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.