Ik heb slechts één verzoek: zou je een iets groter lettertype kunnen toepassen?
Op mijn scherm is het nogal moeilijk te lezen.
Als de grotere letters er niet op passen zou je ook een bredere pagina kunnen maken, denk ik.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Beste JohanV,
Bedankt voor al die mooie recepten!
Ik heb slechts één verzoek: zou je een iets groter lettertype kunnen toepassen?
Op mijn scherm is het nogal moeilijk te lezen.
Als de grotere letters er niet op passen zou je ook een bredere pagina kunnen maken, denk ik.
Verder helemaal top!
Ken je dit tipje al Lyonesse:
Hou de linker Ctrl-toets ingedrukt en scroll met je muiswiel. Zo kan je tekst en afbeeldingen groter én kleiner maken
Misschien dat je daar alvast iets aan hebt?
20 January 2016, 13:47 (Dit bericht is bewerkt op: 20 January 2016, 13:48 door jjohn.)
Rechter muisknop op afbeelding gaan staan.
"Afbeelding opslaan als..."
In een map plaatsen, bv "Griekse recepten van Johan".
Je hebt ze dan overzichtelijk bij elkaar en print degene welke je wilt gebruiken.
Ze zijn dan op A4 formaat en duidelijk leesbaar.
Ik zal even toelichten hoe ik werk:
* Ik typ de recepten in Word. (Ik heb voor de verschillende landen een format gemaakt, ook bv voor Italië en Duitsland).
* Ik druk af als PDF (Digitaal) en sla het op, klaar voor eigen gebruik.
* Om hier te kunnen publiceren moet het een afbeeldingsbestand zijn, dus ik converteer met een knipprogramma.
* Daarvoor moet de pagina op het scherm passen, dus aan die grootte ben ik dan gebonden.
* Vervolgens met TinyPic op 800x600 hier gepost.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Heb je ook ergens een blog met Italiaanse recepten Johan (even tussendoor vraag)
Neen . Dit forum is onvergelijkbaar in zijn soort en alhoewel ik ook groot fan ben van de Italiaanse en Duitse keuken, ligt bij de Griekse keuken mijn hart.
Beste forumleden, wie de echte 10% yogurt uit Griekenland wil voor dit lekkere gerecht, Kri kri Yogood 10% en de magere 0 %,
gewoon te koop bij Ah.......deze is vervangen door Total yogurt.
24 January 2016, 20:23 (Dit bericht is bewerkt op: 24 January 2016, 20:25 door JohanV.)
Vanavond in de tzatziki het glaasje ouzo gedaan, zoals AndreBeek aangaf. Heb na het eten pas gevraagd hoe ze de tzatziki vonden. "Zachter van smaak" was het antwoord.
Ik had zelf verwacht dat ik de ouzo wel zou proeven, maar dat was niet zo. Heb twee standaardeenheden van 2 cl, dus in totaal 4 cl toegevoegd. De eerste smaak is de knoflook die aanwezig was , en aan het eind een frisse smaak aan je gehemelte . (Zoals je dus ook hebt met sterke drank). De smaak van de dille scheen echter verdwenen te zijn, ongetwijfeld door de anijs in de ouzo. Conclusie: Een leuke variant, ga het nog wel eens doen, maar niet elke keer, kost me teveel ouzo dan.
ingrediënten zijn heel belangrijk voor een goede tzatziki. biologische komkommer en knoflook gebruik ik maar het sleutel is de yoghurt. het is misschien reclame maar tot voor kort gebruikte die van de Lidl tot dat ik de volgende tegen kwam. is de beste en durf voor mijn hand in de vuur te steken.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
niet alleen voor de tzatziki, samen met de prachtigste honing en walnoten past ook prima.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
ingrediënten zijn heel belangrijk voor een goede tzatziki. biologische komkommer en knoflook gebruik ik maar het sleutel is de yoghurt. het is misschien reclame maar tot voor kort gebruikte die van de Lidl tot dat ik de volgende tegen kwam. is de beste en durf voor mijn hand in de vuur te steken.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
niet alleen voor de tzatziki, samen met de prachtigste honing en walnoten past ook prima.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Hele mooie producten Tzimis! Ik neem aan dat je koelverse producten zelf daar ophaalt?
Hoe is je ervaring met dit bedrijf? Komen ze hun afspraken goed na? Vind het wel interessant!
Wat de yoghurt betreft: De Lidl is verleden jaar overgestapt van het merk Eridanous naar Milbona. Deze Milbona yoghurt noemen ze Greek-style, maar is zo dun als gewone halfvolle yoghurt en dus niet meer aan te raden. Heb ook zo'n manager gesproken die de bedrijfsleider kwam controleren , toen ik aan hem vroeg of de oude yoghurt nog terugkwam keek hij of ik Grieks praatte . Komt niet terug dus, jammer. Haal hem nu bij de Turkse winkel, ook 10% vet en je lepel blijft er recht in staan.
mijn ervaring is uitstekend . ik haal ze zelf, maar ze hebben een contrakt met tnt en sturen ze ook vers producten gekoeld weg.
er zijn 4 prachtige mensen die een andere kijk op de griekse producten hebben. er staat een stukje over hun op de site.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.