Als dit niet het bekendste gerecht uit Griekenland is, weet ik het ook niet meer!
Deze week dus een "evergreen", eentje die op duizenden manieren gemaakt wordt maar altijd lekker is en blijft! Als heerlijke lunch met een glaasje Griekse wijn, of als vooraf bij je diner. Hier dus mijn versie daarvan.
Serveer er vers brood bij, wij eten er vaak gegrilde pitabroodjes bij , heerlijk! Bordje eigen gemaakte tzatziki erbij, man man! Dat is leven als een Godenzoon in Griekenland!
Ik verheug me al weer op die heerlijke smaakvolle tomaten uit Griekenland! Want dit is voor de komende weken even mijn laatste post, we vertrekken komende week naar Karpathos, eind van de maand meld ik me weer! Dankzij mijn nieuwe baan, na twee jaar "afgeschreven" te zijn geweest, kunnen we gelukkig blijven gaan!
Op vraag van enkelen ben ik deze "blog" begonnen en ik beleef er veel plezier aan! Ik hoop dat ik de lezers hiervan heb kunnen overhalen om ook wat andere, misschien minder bekende gerechten, uit te proberen!
Tot eind van de maand, ik hoop dan het recept van Makarounes van een mama uit Karpathos te kunnen krijgen, wordt het vanzelfsprekend hier geplaatst, want als het aan mij ligt, ga ik na de vakantie vrolijk verder met mijn "blog"!
Groetjes,
Johan
Deze week dus een "evergreen", eentje die op duizenden manieren gemaakt wordt maar altijd lekker is en blijft! Als heerlijke lunch met een glaasje Griekse wijn, of als vooraf bij je diner. Hier dus mijn versie daarvan.
Serveer er vers brood bij, wij eten er vaak gegrilde pitabroodjes bij , heerlijk! Bordje eigen gemaakte tzatziki erbij, man man! Dat is leven als een Godenzoon in Griekenland!
Ik verheug me al weer op die heerlijke smaakvolle tomaten uit Griekenland! Want dit is voor de komende weken even mijn laatste post, we vertrekken komende week naar Karpathos, eind van de maand meld ik me weer! Dankzij mijn nieuwe baan, na twee jaar "afgeschreven" te zijn geweest, kunnen we gelukkig blijven gaan!
Op vraag van enkelen ben ik deze "blog" begonnen en ik beleef er veel plezier aan! Ik hoop dat ik de lezers hiervan heb kunnen overhalen om ook wat andere, misschien minder bekende gerechten, uit te proberen!
Tot eind van de maand, ik hoop dan het recept van Makarounes van een mama uit Karpathos te kunnen krijgen, wordt het vanzelfsprekend hier geplaatst, want als het aan mij ligt, ga ik na de vakantie vrolijk verder met mijn "blog"!
Groetjes,
Johan