Fodelianakis olijfolie     
Nieuwe Griekenland fan
#1
Hallo,

Ik heb Griekenland, Kreta pas sinds april dit jaar ontdekt. En ik ben op slag verliefd geworden op het eiland, de mensen, de zee!!
Ik zit ook niet heel vaak op forums, dus vergeef mij als ik iets verkeerd doe of dubbel plaats oid. Zitten jullie hier al lang, wonen veel van jullie in griekenland?

Tevens wil ik hier graag direkt een oproep plaatsen;

Graag zou ik o.a in contact komen met mensen die voor langere tijd in Zuid-Kreta verblijven of daar zelfs permanent wonen. Of mensen die veel van contacten hebben daar. Ik zoek namelijk en woning voor een 2 a 3 maanden tegen een lokale huurprijs per maand, dus geen vakantie woning oid.
Wie o wie weet iets?

Deze zomer zou ik graag voor 2 a 3 maanden teruggaan naar Kreta om bij te komen van een burn-out... (periode juli -sept/okt)
Ik zoek bij voorkeur een plekje in zuid-Kreta (liefst omgeving Matala, Pitsidia, Kamilari etc, maar sta open voor andere plekken in het zuiden) waar ik met mijn twee poesjes heen kan. Graag woning/appartement/studio (voor 1 persoon, hoeft dus niet groot te zijn) met prive tuin/terras/balkon of beetje natuur om het huis heen.  Met op loop en/of fietsafstand van zee, supermarkt, restaurantje, want ik heb geen rijbewijs. Evt met Openbaar vervoer.
Door omstandigheden heb ik helaas een klein budget. Ik zoek dus zeker geen vakantie woning, maar iets voor langere tijd voor 200-250 (max 300) euro per maand. 
Is dit haalbaar?
Wie van jullie weet wat of kan me verder helpen?
Quote
#2
als je lokale kontakten hebt kan je huren aan 250-300 euro per maand op jaarbasis wel te verstaan
Quote


Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)

Jouw forum-permissies
Je mag geen discussies starten.
Je mag geen reacties plaatsen.
Je mag geen bijlagen posten.
HTML staat aan.
MyCode staat aan.
Smilies staan aan.
[img]-code staat aan.