Berichten: 307
Discussies: 6
Lid sinds: 24 Dec 2015
Waarderingen:
22
Ik woon in:
Ik ben momenteel in:
Ja, had ik gelezen...alleen dat Nederlands-Frans eten. Heb ik toch wel even over na moeten denken wat dat zou kunnen zijn...
maar goed ik denk dat zullen vast wel Limburgse slakken zijn met de Franse slag klaargemaakt haha...
In Limburg hadden ze een slakkenplaag afgelopen maand. Lekker goedkoop.
En die slakken. Die eten die grieken ook wel. Stukje stokbrood en een wijntje erbij.
Klaar is Willempie....
Berichten: 1.809
Discussies: 47
Lid sinds: 16 Aug 2009
Waarderingen:
0
Ik woon in:
Ik ben momenteel in:
Het is bij ons zo dat het "betere" eten vaak een Frans bereidingswijze kent. Dus bv. Texels lam met een Frans georiënteerde rode wijn saus.
Berichten: 632
Discussies: 88
Lid sinds: 01 Mar 2010
Waarderingen:
1
Ik woon in: Barendrecht
Ik ben momenteel in:
Hoeft niet hoor Els. Van de grill met wat knoflook honing en tijm ook heerlijk. Of met (groene ) asperges en wat parmezaanse kaas erover.
Mvg
Martin
Berichten: 1.520
Discussies: 1
Lid sinds: 01 May 2011
Waarderingen:
9
Ik woon in: Amsterdam
Ik ben momenteel in:
Ja de Fransen hebben hier veel goeds gedaan. Ook hun keuken, anders hadden we nu nog aan de stamppot gezeten. Net als de Turkse keuken in Griekenland. (Ja ja, weet het. Het is vloeken in de kerk)