Garnalensoep met ouzo en metaxa
#1
Drie producten waarvoor ze me uit mijn bedje mogen halen! Tongue
Samen in één gerecht moet dus wel hemels zijn dacht ik Wink
Het is ietwat bewerkelijk, maar het eindresultaat (vind ik tenminste) is heerlijk! Probeer mooie verse garnalen te krijgen en een visbouillon van bv je visboer. Pak of blokje kan natuurlijk ook. Voor degenen onder ons die vaker verse vis eten: Maak van het visafval ( de koppen, staart en graten met wat er eventueel nog aanhangt) een mooie visbouillon en vries die in diepvrieszakjes in, bv 250 ml per zakje. Heb je altijd heerlijke, eigen gemaakte bouillon voor het pakken!



JohanV's signatuur Many people walk in and out our lives, but only true friends leave footprints.

[Afbeelding: footsteps.png]
Quote
#2
Misschien moet je erbij zetten dat je na toevoegen van de garnalen niet te lang meer moet koken anders worden ze rubber. Overigens heb ik eens (Vlaamse) garnalenkroketjes voor wat Grieken gemaakr: was een groot succes.
Quote
#3
Dit is een heel simpel recept

[Afbeelding: 34y44ys.jpg]
Quote


Lijst met mogelijk verwante discussies
Discussie Auteur Reacties Weergaven Laatste bericht
  Varkensvlees in Metaxa-Roomsaus JohanV 1 1.105 16 December 2019, 18:10
Laatste bericht: Goedas
  Wijting met venkel en ouzo JohanV 0 775 03 August 2019, 20:04
Laatste bericht: JohanV

Ga naar forum:


Gebruikers die deze discussie lezen: 1 gast(en)