18 September 2016, 18:40
De verse inktvis is op de markt te koop, misschien ook in viswinkels, daar kom ik nooit. Wel even zelf schoonmaken, hoe dat moet is op internet wel te vinden. De verdere bereiding ook. Maar niet iedereen vind dat schoonmaken een prettig werkje.
Ze kunnen een beetje taai zijn, dat zijn ze in Griekenland soms ook. Toen ik in Chania hele lekkere heb gegeten heb ik gevraagd hoe ze dat deden. Ik kreeg te horen dat ze een nacht in de soda werden gelegd om mals te worden. Dat heb ik gegoogled en het blijkt baking soda te zijn, ofwel bakpoeder. Maar dat heb ik zelf nooit geprobeerd.
Ze kunnen een beetje taai zijn, dat zijn ze in Griekenland soms ook. Toen ik in Chania hele lekkere heb gegeten heb ik gevraagd hoe ze dat deden. Ik kreeg te horen dat ze een nacht in de soda werden gelegd om mals te worden. Dat heb ik gegoogled en het blijkt baking soda te zijn, ofwel bakpoeder. Maar dat heb ik zelf nooit geprobeerd.