Berichten: 1.805
Discussies: 104
Lid sinds: 19 Dec 2011
Waarderingen:
33
Ik woon in:
Ik ben momenteel in:
Ik heb niet het idee dat Martin zijn eigen toko hier promoot. Laat dit forum vooral zijn bereik niet overschatten en bovenal, laat je niets wijsmaken door AVD die,onder een andere naam, in het verleden van diverse fora is verwijderd vanwege gestook. Zoek vooral eens in het verleden onder de naam Kees en vergelijk de schrijfstijl. Wellicht zal deze post weer stof doen opwaaien, het zij dan maar zo.
Berichten: 205
Discussies: 0
Lid sinds: 13 Jan 2012
Waarderingen:
10
Ik woon in:
Ik ben momenteel in:
Ik hou niet van wijn, dus ik reageer niet in dat soort topics.
Wel vind ik soms de reacties op dit forum (en ook op het vroegere Griekenland en Kreta forum) af en toe wel vervelend.
Tussen de regels door, merk je dat er wrijving is tussen sommige leden.
De manier waarop er op de vraag van Daantje werd gereageerd, vind ik belachelijk. Ik kan n.a.v. die foto niet beoordelen of het inderdaad een streekgebonden (familie) gerecht is.
Zij vond het lekker en ze stelt een vraag........... leuk om zulke antwoorden te krijgen, ze voelt zich vast welkom.
Daarbij vind ik, over het algemeen, de verse patat gebakken in olijfolie, heerlijk in Griekenland. Net als het bruine (zwarte) brood. Heerlijk met een eitje, honing of huisgemaakte (vijgen-)jam bij het ontbijt. Maar ook 's middags of 's avonds wit brood lekker soppen in de olijfolie met zout, als vooraf of tijdens het eten.
Smaken verschillen.
Berichten: 1.519
Discussies: 1
Lid sinds: 01 May 2011
Waarderingen:
9
Ik woon in: Amsterdam
Ik ben momenteel in:
Metaxa, bedankt voor je goede wensen. Zal voor de gein op Rhodos eens achter de deur kijken.