17 December 2020, 12:36
Ik heb een collega die getrouwd is met een vrouw met Griekse roots. Wij bespraken een keer(zoals vaker) het Griekse eten en toen vertelde hij dat zijn vrouw voor de afwisseling Giouvetsi / Yiouvetsi maakt met gehaktballetjes. Ik had daar nog nooit van gehoord omdat ik het zelf meestal met lamsvlees, rundvlees en ook wel met kip maakt.
Ook vertelde hij dat zij het ook wel maakt met varkensvlees(schouder).
Gisteren het uitgeprobeerd! De balletjes gekruid met een recept voor Soutsoukakia verder het recept voor giouvetsi gevolgd. Was een succes! Voor ons een blijvertje.
Voor de liefhebbers zeker het proberen waard!
Ook vertelde hij dat zij het ook wel maakt met varkensvlees(schouder).
Gisteren het uitgeprobeerd! De balletjes gekruid met een recept voor Soutsoukakia verder het recept voor giouvetsi gevolgd. Was een succes! Voor ons een blijvertje.
Voor de liefhebbers zeker het proberen waard!